Locale Altele
Sambata, 5 Decembrie 2020
Sam, 5 Dec 2020
LocaleEvenimentAdministratieSocialCulturalPoliticEconomicInfracţionalitateEducaţieReligieSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook

InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Moş Nicolae a venit şi la nevoiaşii Sătmarului
Florin Răchitan  - Luni, 6 Decembrie 2010

Alături de tradiţionalele sarmale pe care le împarte la fiecare început de lună, omul de afaceri Vasile Lup le-a făcut o surpriză plăcută nevoiaşilor din Satu Mare: l-a adus pe Moş Nicolae, care a împărţit mici pachete de cadouri, conţinând ciocolată de Miculaş şi alte dulciuri. Acţiunea s-a petrecut luni la amiază, pe platoul din faţa Muzeului Judeţean.


 

Zeci de nevoiaşi s-au îmbulzit luni la porţiile de sarmale calde pe care le-a oferit Vasile Lup, frigul aducându-i pe aceşti oropsiţi de soartă într-o situaţie cu adevărat disperată. Pentru mulţi dintre ei aceasta a fost singura mâncare caldă din ultima lună, iar bucuria le-a fost cu atât mai mare cu cât alături de farfuria de sarmale au primit şi câte un pacheţel cu dulciuri.


 

„Ciocolata o duc la copii acasă, iar domnul Lup mi-a dat, ca de obicei, încă o porţie de sarmale la pachet, ştiind că acasă am copii pe care nu i-am putut aduce aici pe frigul ăsta” – a declarat o mamă ajunsă prea devreme în rândul nevoiaşilor care stau la coadă în fiecare lună pentru sarmalele oferite de omul de afaceri sătmărean.

1352 vizite
Distribuie pe