Locale Altele
Sambata, 2 Iulie 2022
Sam, 2 Iul 2022
LocaleEvenimentAdministratieSocialCulturalPoliticEconomicInfracţionalitateEducaţieReligieSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook

InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Poveste de Crăciun
Florin Răchitan  - Joi, 16 Decembrie 2010

Aşa cum au făcut în ultimii şase ani, colegii noştri de la Radio Transilvania, sprijiniţi de Clubul Rotary şi de elevi voluntari de la mai multe licee sătmărene, au organizat joi acţiunea de caritate „Poveste de Crăciun” pentru copiii orfani şi cei cu dizabilităţi din judeţul Satu Mare.
 

 

Un număr de 404 copii de la casele de tip familial şi centrele de plasament din judeţ, de la Centrul de Tranzit pentru Minori şi de la cel de Primire în Regim de Urgenţă „Sf. Nicolae”, de la creşa socială „Prichindel”, beneficiarii serviciilor Asociaţiei Langdon Down Transilvania şi ale Parohiei Greco-Catolice Satu Mare, precum şi copiii aflaţi în grija asistenţilor maternali au fost invitaţi la Teatrul de Nord la spectacolul cu piesa „Scufiţa Roşie”.


 

După ce i-au aplaudat pe actori, copiii au fost aşteptaţi în holul teatrului de Moş Crăciun, care le-a împărţit cadouri, ajutat de Crăciuniţe, colegele noastre de la radio. Fiecare copil a primit câte-un pachet cu dulciuri şi jucării, datorită unor sponsori generoşi: Eugenia Sabău, Sorina Tulan, Ioan Fanea, Petru Sima, Olimpia Huzău şi Organizaţia Caritas.
 

 

Moşul a fost ajutat să aducă toate cadourile de elevii voluntari de la colegiile naţionale „Doamna Stanca”, „Mihai Eminescu” şi „Ioan Slavici”, Colegiul Tehnic „Elisa Zamfirescu”, Liceul Teoretic German „Johann Ettinger” şi grupurile şcolare UNIO şi „Traian Vuia”.

2360 vizite
Distribuie pe