Locale Altele
Joi, 11 August 2022
Joi, 11 Aug 2022
Fructe gratuite pentru sătmăreni
Ioana Gavrău  - Miercuri, 1 Iunie 2011
Un grup de trei studenţi ai Facultăţii de Comunicare şi Relaţii Publice din cadrul Universităţii Babeş Balyai din Cluj Napoca au împărţi miercuri dimineaţa pacheţele cu fructe sătmărenilor aflaţi în Pasajul Coposu. Cei trei studenţi au venit la Satu Mare pentru a-şi pune în aplicare proiectul “Consumă zilnic fructe”.


Sătmăreanca Roxana Toduţ, orădeanul Fabian Negru şi Alexandra Stanciu din Covasna au format echipa ARF. Cei trei au împărţit aproximatv 40 de kilograme de fructe sătmărenilor.

Suntem studenţi în anul I la Facultatea de Ştiinţe Politice, Administrative şi ale Comunicării, specializarea Comunicare şi Relaţii Publice, iar scopul acestei campanii a fost acela de a conştientiza populaţia de importanţa consumului de fructe”, a spus Roxana Toduţ, una dintre iniţiatoarea campaniei.
S-au pregătit timp de o lună, au muncit pe brânci pentru a duce la bun sfârşit treaba. Totodată, această campanie îi va ajuta să primească nota maximă la facultate. Pe lângă cele 40 de kilograme de fructe, tinerii studenţi au împărţit pliante şi au organizat dezbateri pe tema importanţei consumului de fructe.Sătmărenii au lăudat iniţiativa tinerilor.
3722 vizite
Distribuie pe