Locale Altele
Luni, 27 Septembrie 2021
Luni, 27 Sept 2021
Accident sau tentativă de suicid?
Ioana Gavrău  - Vineri, 24 Iunie 2011
Un bărbat de 55 de ani din Satu Mare se zbate între viață și moarte după ce acesta a căzut de pe balcon, de la etajul 1. Medicii sunt rezervați în ceea ce privește șansele lui de supraviețuire. În momentul de față nu se cunosc cu certitudine împrejurările în care s-a produs evenimentul. Conform anchetatorilor, se ia în calcul și o eventuală tentativă de suicid.

Bărbatul de 55 de ani locuiește în blocurile sociale de pe strada Ostrovului. Vineri dimineața, niște vecini l-au găsit pe bărbat aproape fără suflare sub balconul apartamentului unde locuiește.

A fost anunțată de urgență Ambulanța care l-a transportat pe om la spital. Acesta a fost diagnosticat cu fractură de bazin și prezintă multe leziuni pe corp.

Se pare că acesta ar fi consumat și o cantitate însemnată de alcool înainte de producerea evenimentului. În urmă cu trei zile, bărbatul a mai fost dus la spital în stare avansată de ebrietate.

În momentul de față, nu sunt clare împrejurările în care s-a produs incidentul. Există posibilitatea unei tentative de suicid, însă nu se exlude nici autoaccidentarea.
1549 vizite
Distribuie pe