Locale Altele
Joi, 13 August 2020
Joi, 13 Aug 2020
LocaleEvenimentAdministratieSocialCulturalPoliticEconomicInfracţionalitateEducaţieReligieSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook


InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Un bărbat a încercat să se sinucidă
Spitalul Județean Satu Mare  - Luni, 12 Septembrie 2011
În acest weekend s-a înregistrat o singură tentativă de sinucidere. Un bărbat de 33 de ani a încercat să se automutileze. În intervalul 09.09.2011 – 12.09.2011, la Unitatea de Primire Urgente a SJU Satu Mare au solicitat asistență medicală un număr de 392 de pacienti, din care 96 au fost copii. Tot în acest interval, la spital au venit pe lume 12 copii, 6 băieți și șase fete.


Leziunile autoprovocate de bărbat la un antebrat au fost superficiale, iar pacientul a părăsit unitatea după ce a primit îngrijirile medicale corespunzătoare.

Duminică, în jurul orei 15.00, la UPU s-a prezentat pacientul H.I., în vârstă de 51 de ani, domiciliat în Satu Mare, cu arsură la nivelul toracelui. Potrivit afirmațiilor pacientului, arsura a fost provocată de flacără și survenit în urma unui “accident” la fript de slănină, după ce a consumat mai multe pahare de “tărie”.

Pacientul a fost internat în secția de Chirurgie Plastică cu diagnosticul “Arsura veche, suprainfectată, gradul III/IV, hemitorace stâng ți antrebrat stâng”.

987 vizite
Distribuie pe