Locale Altele
Marti, 10 Decembrie 2019
Marti, 10 Dec 2019
LocaleEvenimentAdministratieSocialCulturalPoliticEconomicInfracţionalitateEducaţieReligieSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook


InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Gest filantropic fără precedent din partea lui Vasile Bud
Florin Răchitan  - Luni, 12 Septembrie 2011

Cunoscutul om de afaceri Vasile Bud, patronul firmei Zirmer Bud SRL, a anunţat luni, în cadrul conferinţei de presă de la Asociaţia Economică Germano-Română, că îşi pune toate hotelurile şi restaurantele din Satu Mare la dispoziţia organizatorilor de evenimente culturale, sub formă de sponsorizare.

 

El îşi asumă responsabilitatea cazării gratuite a tuturor delegaţiilor sau artiştilor invitaţi de Primăria Satu Mare şi partenerii care organizează diverse manifestări culturale în oraş, primul eveniment la care va oferi asemenea servicii fiind Oktoberfest, ce va fi găzduit gratuit în cortul imens din spatele Hotelului Dana I de pe Drumul Careiului.

 

„Simţind efervescenţa din ultima vreme a vieţii culturale în Satu Mare, am decis să dau şi eu o mână de ajutor organizatorilor, pe măsura posibilităţilor mele, şi să asigur măcar masa şi cazarea gratuite pentru toţi invitaţii la evenimentele culturale din oraş. Le pun la dispoziţie toate facilităţile celor două hoteluri, Dana I şi II, în speranţa că voi putea să-mi aduc astfel contribuţia la dezvoltarea vieţii culturale şi a comunităţii sătmărene în general. Aceasta este o ofertă pe termen nelimitat şi sper să beneficieze de ea cât mai mulţi oaspeţi ai noştri” – a declarat Vasile Bud.

5078 vizite
Distribuie pe