Locale Altele
Joi, 29 Octombrie 2020
Joi, 29 Oct 2020
LocaleEvenimentAdministratieSocialCulturalPoliticEconomicInfracţionalitateEducaţieReligieSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook

InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
PDL-istele împart mâncare săracilor
Florin Răchitan  - Joi, 15 Decembrie 2011

Femeile democrat-liberale, în frunte cu preşedintele organizaţiei judeţene, Laura Bota, şi preşedintele interimar al organizaţiei municipale, Ileana Blidar, au organizat joi prima acţiune de caritate din cadrul campaniei „PD-L aproape de tine” prin care oferă pachete cu alimente familiilor nevoiaşe în perioada Sărbătorilor de Iarnă.
 Campania a început în cartierul 14 Mai, unde PDL-istele au împărţit 100 de porţii de ciorbă de fasole cu cârnaţi, salată de varză şi gogoşi.

 

Laura Bota a ţinut să precizeze că acţiunea a fost organizată împreună de organizaţiile de tineret, femei şi seniori ale Partidului Democrat-Liberal Satu Mare, însă femeile sunt cele care şi-au asumat rolul de a împărţi alimentele tuturor celor care au trecut pe la cortul instalat în piaţetă.
 

 

Campania „PD-L aproape de tine” va continua sâmbătă, la ora 14, în Carpaţi II, în apropierea bisericii ortodoxe si a magazinului Unicarm, marţi, la ora 17 la Biserica Sfinţii Împăraţi Constantin şi Elena (cap pod Golescu) şi joi, 22 decembrie, ora 16 în parcul din centrul oraşului Negreşti-Oaş.

2450 vizite
Distribuie pe