Locale Altele
Marti, 2 Martie 2021
Marti, 2 Mar 2021
LocaleEvenimentAdministratieSocialCulturalPoliticEconomicInfracţionalitateEducaţieReligieSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook

InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Sărbători de Iarnă la penitenciar
Penitenciarul Satu Mare  - Joi, 15 Decembrie 2011

Penitenciarul Satu Mare organizează, în perioada sfintelor sărbători de iarnă o serie de evenimente în care vor fi incluse majoritatea persoanelor private de libertate aflate în custodia unităţii.

 

Organizarea acestor activităţi,  precum şi cele care se vor desfăşura până la finele sărbătorilor de iarnă, au ca scop aducerea în rândul persoanelor private de libertate a sentimentului de bucurie şi a atmosferei calde pe care le creează colindele şi tradiţiile de sărbători.

      

Astfel, vineri se organizează o expoziţie în incinta unităţii cu obiecte origami confecţionate de persoanele private de libertate. În perioada 27 –30 decembrie 2011 au loc competiţii sportive sub egida "Cupa sărbătorilor de iarnă" la disciplinele tenis de masă şi fotbal-tenis.

       

Tot în cadrul activităţilor organizate cu ocazia sărbătorilor de iarnă, în perioada 22-23  decembrie se va organiza un program artistic de colinde, iar în 21 decembrie personalul unităţii şi persoanele private de libertate vor fi colindate de grupul de elevi ai Şcolii "Constantin Brâncoveanu” din Satu Mare.

       

În data de 20 decembrie între orele 11.00-12.30 se va organiza o întâlnire între persoanele private de libertate şi copiii acestora aflaţi în centre de plasament. Pentru a însufleţi atmosfera de Crăciun s-au împodobit cu obiecte create de persoanele private de libertate doi brazi, care au fost amplasaţi în capela şi în sala de sport a unităţii.

       

Planul de activităţi organizate face parte din Proiectul de Crăciun, acţiunile fiind organizate de Serviciul Educaţie şi Asistenţă Psihosocială din cadrul Penitenciarului Satu Mare, în colaborare cu partenerii tradiţionali.

1975 vizite
Distribuie pe