Locale Altele
Marti, 26 Ianuarie 2021
Marti, 26 Ian 2021
LocaleEvenimentAdministratieSocialCulturalPoliticEconomicInfracţionalitateEducaţieReligieSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook

InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Sindicaliştii şi-au pierdut cheful de mitinguri
Florin Răchitan  - Luni, 30 Ianuarie 2012

După mitingurile de săptămâna trecută, la care au participat peste 1.000 de membrii ai Confederaţiei Sindicale „Cartel Alfa”, în principal angajaţi ai fabricii Electrolux din Satu Mare, care se află în grevă generală deja de o săptămână, se pare că aceştia şi-au pierdut elanul, la demonstraţia de luni fiind prezenţi abia vreo 700 de persoane.

 

Rebegiţi de frig, protestatarii le-au cerut liderilor de sindicat să anuleze ultimul miting, programat pentru marţi, văzând că acţiunile lor nu au nici un rezultat.

 

Acţiunea de luni s-a desfăşurat după scenariul obişnuit, adică pornirea din faţa fabricii Electrolux şi mărşăluirea prin centrul oraşului până în faţa Prefecturii, cu scandări de lozinci anti-guvernamentale şi anti-Băsescu, dar protestatarii şi-au pierdut răbdarea şi au părăsit platoul din Piaţa 25 Octombrie după o jumătate de oră.
 

 

Reprezentanţii Sindicatului Liber „Samus” au anunţat că vor continua greva generală în incinta fabricii Electrolux până le vor fi satisfăcute toate doleanţele privind salarizarea şi contractul colectiv de muncă.
 

1019 vizite
Distribuie pe