Locale Altele
Duminica, 7 Iunie 2020
Dum, 7 Iun 2020
LocaleEvenimentAdministratieSocialCulturalPoliticEconomicInfracţionalitateEducaţieReligieSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook


InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Au dansat şi au schimbat în bine viaţa unei familii nevoiaşe
Loga Dance School  - Miercuri, 1 Februarie 2012

Cu balul ce a avut loc luni seara la Restaurantul Select a luat sfârşit campania de caritate iniţiată de Loga Dance School pentru ajutorarea familiei Spivac, compusă din părinţi şi trei copii mici care au trăit până acum într-o colibă încropită pe malul Someşului. Ei se vor muta într-o garsonieră închiriată din banii adunaţi din vânzarea biletelor, apoi într-o locuinţă socială asigurată de Primăria Satu Mare.


 

În cadrul balului, la care au cumpărat bilete nu mai puţin de 160 de sătmăreni, membrii Loga Dance School au prezentat un program artistic cu dansuri Latino & Standard, după care a urmat decernarea premiilor oferite personal de către sponsori.


 

Potrivit bilanţului prezentat de conducerea Loga Dance School, din vânzarea biletelor s-au încasat 6.700 de ei, în timp ce valoarea totală a premiilor oferite de sponsori sub forma de produse şi servicii se ridică la suma de 74.540 de lei.
 

 

După bal, familia Spivac a fost cazată la hotelul AMA Spa Center, de unde au plecat marţi dimineaţa într-un sejur de o săptămână oferită de Agenţia de Turism Simbotour la Complexul Pintea de la Valea Măriei.

 

La întoarcere se vor putea muta în garsoniera de lux închiriată pe şase luni, după care îşi vor petrece următorii trei ani într-o locuinţă socială asigurată de Primăria Satu Mare, în timp ce părinţii îşi vor ocupa locurile de muncă puse la dispoziţia lor de societatea Draxlmaier.
 

 

De asemenea, timp de un an, toţi membrii familiei vor beneficia de câte o masă caldă pe zi la două restaurante din oraş, de vouchere pentru cumpărături la diferite magazine şi servicii medicale gratuite asigurate de SCM dr. Coica.

1427 vizite
Distribuie pe