Locale Altele
Miercuri, 27 Septembrie 2023
Mie, 27 Sept 2023
LocaleEvenimentAdministratieSocialCulturalPoliticEconomicInfracţionalitateEducaţieReligieSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook

InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Peste 5 tone de alimente donate de sătmăreni sinistraţilor din sudul ţării
Florin Răchitan  - Miercuri, 15 Februarie 2012

Joi dimineaţa porneşte un convoi de camioane īncărcate cu cele peste 5 tone de alimente donate īn ultimele zile de diferite societăţi comerciale şi sătmăreni inimoşi pentru sinistraţii din sudul Romāniei afectaţi de zăpadă şi viscol.

Camioanele vor duce īncărcătura la baza militară de la Cāmpia Turzii, de unde vor fi transportate cu un avion īn zonele īn care e nevoie de aceste ajutoare.

 

Nu mai puţin de 500 de sătmăreni şi multe firme din judeţ au răspuns apelului lansat de Prefectură, Consiliul Judeţean şi Crucea Roşie Satu Mare, donānd īn total 5.167 kg de alimente de bază atāt la punctul de colectare de la Cercul Militar, cāt şi īn punctele īnfiinţate de Crucea Roşie īn supermarketurile din oraş.

 

Prefectul Radu Giurcă a vizitat miercuri Cercul Militar din Satu Mare pentru a verifica personal felul īn care este organizat transportul de ajutoare. Īn depozit au fost adunate peste 3,6 tone de produse de panificaţie, cea mai mare parte a acestora fiind donate de societatea Sam Mills din Botiz, 200 litri de ulei, 450 litri de apă minerală şi sucuri, 780 kg alimente neperisabile, dar şi 20 kg de dulciuri.

1559 vizite
Distribuie pe