Locale Altele
Vineri, 3 Aprilie 2020
Vin, 3 Apr 2020
LocaleEvenimentAdministratieSocialCulturalPoliticEconomicInfracţionalitateEducaţieReligieSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook


InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Şase centre medicale pentru "īntārziaţii" la analizele gratuite
Leontina Volosciuc  - Miercuri, 5 Noiembrie 2008

Şase centre medicale au fost īnfiinţate īn municipiul Satu Mare, unde cei 18.357 de sătmăreni din oraş care nu s-au prezentat la analizele gratuite prin Programul Naţional de Evaluare a Stării de Sănătate a Populaţiei sunt aşteptaţi, īncepānd de miercuri, să le fie recoltate probe pentru efectuarea acestor analize.
 
Īn cele şase centre īşi vor desfăşura activitatea cāte un medic şi o asistentă zilnic īntre orele 8.30-13.30, de luni pānă vineri inclusiv. Anunţul a fost făcut public īn cadrul unei conferinţe de presă susţinută de către directorul Casei Judeţene a Asigurărilor de Sănătate,  Liviu Dragoş. Acesta a precizat că Programul Naţional de Evaluare a Stării de Sănătate a Populaţiei a fost prelungit pānă īn data de 19 decembrie, dată pānă la care sătmărenii sunt aşteptaţi īn cele 6 centre pentru efectuarea analizelor gratuite.

La centrul numărul 1 de pe strada Bobocului din Micro 16 sunt aşteptaţi sătmărenii ale căror nume īncep cu literele A,B şi C, la centrul cu numărul 2 de pe strada Zenit se pot prezenta cei ale căror nume īncep cu literele D, E, F, G şi H, la centrul numărul 3 situat pe strada Trotuşului din Micro 15 sunt aşteptaţi sătmărenii ale căror nume īncep cu literele I, J, K, L şi M.


La centrul 4 īnfiinţat īn incinta Caritas de pe strada Careiului se pot prezenta cei ale căror nume īncep cu literele N, O, P şi R, la centrul 5 de pe strada Vasile Lucaciu sunt aşteptaţi sătmărenii de la literele S, Ş, T şi Ţ, iar la centrul 6 situat pe strada Ady Endre, īn incinta policlinicii Hypocrat sunt aşteptaţi cei ale căror nume īncep cu literele U, V, W şi Z.

Tot la aceste centre se pot prezenta şi cei care nu au primit taloanele acasă. Sătmărenii care şi-au pierdut sau distrus taloanele pot depune cereri tot la cele 6 centre.

Tags: analize  medicale  gratuite  
1339 vizite
Distribuie pe