Locale Altele
Miercuri, 12 August 2020
Mie, 12 Aug 2020
LocaleEvenimentAdministratieSocialCulturalPoliticEconomicInfracţionalitateEducaţieReligieSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook


InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Portmoneu găsit de un jandarm, restituit proprietarei
Jandarmeria Satu Mare  - Luni, 9 Iulie 2012

Jandarmul Andreica Florin, din cadrul Detaşamanetului 1 Jandarmi Mobil al I.J.J. Satu Mare, aflându-se în timpul liber, a găsit vineri în centrul localităţii Roşiori un portmoneu de culoare neagră, ce cuprindea o mulţime de acte de identitate, înscrisuri de valoare şi carduri printre care amintim: documente de identitate româneşti şi străine ale proprietarei şi ale fiicei sale, card de salarii (cu codul PIN ataşat), permis de conducere italian, card de sănătate italian, 6 tichete de masă, cartele de telefon, reţete medicale, card de telefon, card de cumpărături.

 

Jandarmul a efectuat demersuri pentru identificarea celei care l-a pierdut. Luni dimineaţa  a fost identificată proprietara, o femeie în vârstă de 42 de ani din Bârsăul de Jos, care a declarat că a pierdut  portmoneul cu toate actele în cursul zilei de joi.

 

După ce i-a predat portmoneul cu acte şi carduri, jandarmul a sfătuit femeia ca pe viitor să nu mai păstreze alături de carduri documente din care să reiasă codul PIN al cardurilor, întrucât acest fapt reprezintă un prilej deosebit pentru oamenii de rea credinţă de a o lăsa fără bani.

 

Femeia i-a mulţumit jandarmului pentru promptitudinea şi spiritul civic de care a dat dovadă. Reamintim că jandarmul Andreica Florin a găsit în cursul lunii mai un portmoneu cu circa 10 milioane de lei şi l-a restituit proprietarei, o femeie din Tarna Mare.

1092 vizite
Distribuie pe