Locale Altele
Miercuri, 17 August 2022
Mie, 17 Aug 2022
Conducerea Primăriei a premiat sătmărenii care fac Nunta de Aur
Florin Răchitan  - Luni, 23 Iulie 2012

Un număr de 24 de cupluri din Satu Mare, care aniversează în acest an o jumătate de secol de căsnicie şi îşi sărbătoresc Nunta de Aur, au fost premiate luni la amiază de primarul Dorel Coica şi viceprimarii Marcela Papici şi Radu Roca.
 

 

Ceremonia s-a desfăşurat în sala de şedinţe a Consiliului Local, cei prezenţi primind câte o „Diplomă de Fidelitate” şi câte o bancnotă de 500 de lei din partea Primăriei Satu Mare.
 


 

În timp ce Marcela Papici i-a îndemnat pe domni să nu uite de verighetele pe care, conform tradiţiei, trebuie să le ofere doamnelor cu această ocazie, pentru a-şi reînnoi jurămintele de dragoste, primarul Dorel Coica i-a anunţat că a început demersurile pentru a le asigura acces gratuit în incinta ştrandului ce se va deschide în august şi bilete gratuite pe autobuze, aşa cum a promis în campania electorală.

 

„Ştim că aveţi pensii mici, dar vă asigur că ne gândim mereu la dumneavoastră şi ne străduim să găsim asemenea metode pentru a vă ajuta, ca să mai uitaţi de greutăţile vieţii de zi cu zi” – a declarat Dorel Coica înainte de a face o poză de grup împreună cu sătmărenii ajunşi la vârsta înţelepciunii.
 

1507 vizite
Distribuie pe