Locale Altele
Joi, 11 August 2022
Joi, 11 Aug 2022
Campania „Girafa” pentru sprijinirea familiilor nevoiaşe
Asociaţia I.C. Brătianu  - Joi, 6 Septembrie 2012

“Sărac nu este acela care nu a avut niciodată nimic, cu adevărat sărac este cel care nu a ajutat niciodată pe nimeni” este motto-ul sub care se desfăşoară o nouă ediţie a campaniei caritative iniţiată de către Asociaţia I. C. Brătianu Satu Mare şi OFL Satu Mare.

 

Prin intermediul “Girafei” sătmărenii sunt invitaţi să dăruiască dulciuri, rechizite, jucării, articole de igienă, alimente de bază, sau orice altceva consideră că este necesar unor familii aflate în dificultate, unor copii cu condiţii sociale modeste, dar care în această toamnă încep şcoala.

 

Începând cu această săptămână au fost amplasate “Girafe” lângă cutiile în care se vor strânge donaţiile în supermarketurile din oraş. Până la începutul şcolii fiecare dintre noi poate să aducă o rază de bucurie şi o rază de lumină, sperantă şi căldură în suflet.

 

Voluntarii Asociaţiei I. C. Brătianu Satu Mare vor alcătui pachete împărţindu-le celor aflaţi în dificultate.

 

Asociaţia I. C. Brătianu Satu Mare şi OFL Satu Mare vă mulţumesc pentru contribuţie şi vă doresc să fiţi cât mai bogati sufleteşte, cât mai aproape de semeni, pentru că împreună vom reuşi!

930 vizite
Distribuie pe