Locale Altele
Joi, 11 August 2022
Joi, 11 Aug 2022
„Girafa” liberală adună rechizite pentru copiii săraci din judeţ
Florin Răchitan  - Vineri, 7 Septembrie 2012

Preşedintele Organizaţiei Municipale a Femeilor Liberale, Marcela Papici, şi vicepreşedintele organizaţiei judeţene, Anna Maria Maruşca, împreună cu preşedintele Organizaţiei Judeţene a Tineretului Liberal, Gheorghe Rişcău, au lansat vineri oficial, în cadrul unei conferinţe de presă, cea de-a patra ediţie a Campaniei Girafa, ce se va desfăşura timp de o săptămână sub titlul „Ghiozdan liberal”.

 

Campania constă în colectarea de donaţii de la sătmăreni pentru familiile nevoiaşe din judeţul Satu Mare, în special pentru copiii care trăiesc în aceste familii şi vor începe imediat un nou an şcolar fără să aibă la dispoziţie minimul necesar în ceea ce priveşte rechizitele sau hainele cu care să meargă la şcoală.

 

Anna Maria Maruşca a precizat că Organizaţia Femeilor Liberale a identificat peste o sută de asemenea familii în mai multe localităţi ale judeţului Satu Mare şi, la fel ca la ediţiile precedente ale campaniei Girafa, contează pe sprijinul generos al sătmărenilor.

 

„Când vor cumpăra rechizite, îmbrăcăminte sau alimente pentru copiii lor, îi rugăm pe sătmăreni să se gândească şi la copiii cărora părinţii nu le cumpără toate cele necesare pentru a merge la şcoală. Am instalat cutii pentru donaţii în mai multe centre comerciale din Satu Mare, uşor de recunoscut deoarece lângă fiecare cutie va fi postată mascota campaniei noastre, Girafa” – a declarat preşedintele OFL Satu Mare, Marcela Papici.

 

Asemenea cutii au fost instalate supermarketurile Real şi Interex, în librăria de lângă Colegiul Naţional „Doamna Stanca” şi în Complexul Comercial Rachel. Donaţiile vor fi ambalate în pachete, pe care voluntarii liberali le vor împărţi familiilor nevoiaşe din judeţ înainte de începerea noului an şcolar.

1191 vizite
Distribuie pe