Locale Altele
Duminica, 28 Noiembrie 2021
Dum, 28 Nov 2021
Asociaţia de ajutor samaritean din Heilbron, în vizită la Satu Mare
Primăria Satu Mare  - Miercuri, 10 Octombrie 2012

În cursul zilei de miercuri, primarul municipiului Satu Mare, Dorel Coica, împreună cu viceprimarul Radu Roca, au primit vizita reprezentanţilor Asociaţiei regionale de ajutor samaritean din Heilbron - Germania.

 

Delegaţia Asociaţiei din Heilbron, incluzând zona Ulm Aalen – Heidenheim, a făcut o vizită de trei zile în judeţul Satu Mare cu scopul de a evalua problemele şi necesităţile existente în funcţionarea centrelor sociale de îngrijire a vârstnicilor şi de a colabora cu partea română în implementarea unei metode de îmbunătăţire a sistemului de lucru.

Un prim pas se va concretiza în viitorul apropiat prin invitarea în Germania a unei delegaţii sătmărene pentru a studia modul de organizare şi funcţionare a sistemului german.

 

Oaspeţii germani au vizitat Căminul de argint din Viile Satu Mare, Centrul de îngrijire şi Asistenţă pentru Persoanele cu Handicap ,,Alexandru" din Carei, Complexul Social pentru vârstnici ,,Sf Elisabeta" din Petreşti, Asociaţia non profit ,,ST. JUDE TADDEUS" din Foieni - Cămin pentru persoane vârstnice, Centrul de Îngrijire ,,La Crispa" din Supuru de Jos, Serviciul Public de Asistenţă Socială al Primăriei municipiului Satu Mare, Centrul de îngrijire şi Asistenţă pentru Persoane cu Handicap ,,Şansa" din Satu Mare.

1138 vizite
Distribuie pe