Locale Altele
Joi, 18 Aprilie 2024
Joi, 18 Apr 2024
LocaleEvenimentAdministratieSocialCulturalPoliticEconomicInfracţionalitateEducaţieReligieSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook

InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Cele mai longevive cupluri din Satu Mare, premiate de Primărie
Florin Răchitan  - Luni, 29 Octombrie 2012

Continuând o tradiţie ce durează deja de câţiva ani, conducerea Primăriei Satu Mare a premiat luni nu mai puţin de 41 de cupluri care au în acest an Nunta de Aur, adică aniversează 50 de ani de la căsătorie.
 


Într-un cadru festiv, în sala de şedinţe a Consiliului Local, primarul Dorel Coica şi viceprimarii Marcela Papici şi Radu Roca au înmânat sărbătoriţilor diplome de onoare şi câte un plic cu 500 de lei.

 

Au fost momente emoţionante, sătmărenii ajunşi la vârste venerabile arătându-se impresionaţi de gestul edililor, iar unii dintre ei nu au ascuns faptul că acest ajutor le vine ca o mană cerească, având în vedere că multe cupluri au fost reprezentate doar de o persoană, deoarece jumătatea lor zăcea bolnavă în spital sau acasă şi avea nevoie de bani pentru medicamente.
 



 

Primarul Dorel Coica le-a dat asigurări că atenţia reprezentanţilor administraţiei publice locale nu se va rezuma doar la acest gest simbolic, ci, aşa cum a promis în campania electorală, face toate demersurile necesare pentru ca de anul viitor toţi pensionarii din municipiul Satu Mare să beneficieze de gratuite pe mijloacele de transport public. „Aţi muncit o viaţă întreagă şi meritaţi măcar atât din partea autorităţilor locale” – a declarat edilul-şef.



 

La finalul evenimentului, primarul Dorel Coica a anunţat că de Revelion va oficia căsătorii pentru toate cuplurile care se vor înscrie pentru a-şi uni destinele în noaptea dintre ani.

1507 vizite
Distribuie pe