Locale Altele
Joi, 25 Aprilie 2024
Joi, 25 Apr 2024
LocaleEvenimentAdministratieSocialCulturalPoliticEconomicInfracţionalitateEducaţieReligieSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook

InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Bursa locurilor de muncă la Negreşti
Primăria Negreşti-Oaş  - Vineri, 9 Noiembrie 2012

În organizarea Agenţiei Judeţene pentru Ocuparea Forţei de Muncă Satu Mare şi a Primăriei oraşului, vineri a avut loc la Negreşti-Oaş o bursă a locurilor de muncă, la împlinirea a zece ani de la ultima acţiune de acest gen organizată aici.
 

 

Peste 350 de oşeni s-au prezentat pentru a ocupa unul din cele 85 de locuri oferite de cele opt firme prezente. De asemenea, cu aceeaşi ocazie, trei firme au oferit posibilitatea celor interesaţi să se califice la locul de muncă. În total, au fost depuse peste 150 de CV-uri.

 

În afară de cei peste 350 de oşeni interesaţi să-şi găsească un loc de muncă, la acţiunea care a avut loc în sala mare de şedinţe a Primăriei au fost prezenţi primarul oraşului Negreşti-Oaş, Aurelia Fedorca, directorul AJOFM, Gheorghe Tilibaşa, directorul adjunct al AJOFM, Florica Variu, precum şi consilieri locali.
 

 

De asemenea, a fost prezent şi fostul primar al oraşului şi actual candidat din partea USL la funcţia de deputat în Colegiul Uninominal nr. 1 Oaş, Nicolae Bura, care s-a întreţinut cu cei prezenţi la bursă pentru a le afla problemele cu care se confruntă. La manifestare au mai fost prezenţi candidatul ARD pe acelaşi post şi în acelaşi colegiu, Andreea Paul, şi candidatul PP-DD, Gianny Cătălin Berinde.

           

Organizarea acestei burse a locurilor de muncă la Negreşti-Oaş a fost posibilă în urma unei iniţiative a primarului Aurelia Fedorca, după o discuţie purtată cu reprezentanţii uneia dintre firmele din oraş.
 

 

"Am organizat această bursă cu intenţia ca şomerii din oraş să-şi găsească un loc de muncă. Ideea organizării la Negreşti-Oaş a unei astfel de acţiuni mi-a venit după o discuţie purtată cu unul dintre marii angajatori din oraş, care s-a plâns că nu găseşte forţă de muncă şi care era dispus să îşi caute muncitori chiar şi în Ungaria. Sperăm că după această bursă a locurilor de muncă să nu mai fie nevoie" - a precizat primarul Aurelia Fedorca.

1195 vizite
Distribuie pe