Locale Altele
Vineri, 15 Ianuarie 2021
Vin, 15 Ian 2021
LocaleEvenimentAdministratieSocialCulturalPoliticEconomicInfracţionalitateEducaţieReligieSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook

InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Copiii din Mădăras au ajutat copiii și tinerii străzii
Asociatia Stea  - Miercuri, 19 Decembrie 2012

Printre primele persoane care au răspuns pozitiv apelului la solidaritate lansat de Asociaţia Stea în cadrul campaniei "De Crăciun fii mai bun !" se numără peste 200 de copii din Mădăras. Aceştia sunt preşcolari şi elevi care sub îndrumarea cadrelor didactice de la grădiniţa şi şcoala din localitate s-au implicat pentru a realiza o amplă acţiune de strângere de fonduri şi donaţii pentru copiii şi tinerii străzii de care se ocupă asociaţie.

Ei au realizat afişe pe care le-au postat în localitate informându-şi părinţii şi cunoscuţii despre această acţiune, iar timp de o săptămână s-au implicat în ateliere de confecţionare a unor obiecte decorative de sărbători care au fost puse în vânzare în cadrul acţiunii de strângere de fonduri sau au fost oferite donatorilor.

Punctul culminant al acestei acţiuni a fost realizarea unui moment artistic pe tema sărbătorilor de iarnă la care a fost prezent şi un grup de copii ai străzii care frecventează centrul de zi al Asociaţiei Stea.

Aceştia au primit cu mare bucurie darurile pe care le-au pregătit cei peste 200 de preşcolari şi elevi din Mădăras împreună cu familiile lor, constând în pachete cu haine, jucării şi alimente.

De asemenea, prin acţiunea de strângere de fonduri a fost colectată suma de 130 de lei din care se vor achiziţiona cele necesare pentru a completa masele festive organizate la centrul de zi în perioada sărbătorilor, cu precădere cea din data de 27 decembrie, cu ocazia spectacolului la care copiii şi tinerii străzii speră să aibă alături cât mai multe persoane din comunitate.

Asociația mulțumește tuturor celor care s-au implicat în derularea acestei frumoase acţiuni la Mădăras: cadrelor didactice, copiilor şi  familiilor care au ales să ne spriine în misiunea de a aduce bucuria sărbătorilor şi în inimile celor care nu au avut norocul de a se naşte într-o familie care să le poată oferi dragostea şi sprijinul necesar pentru a se dezvolta în mod corespunzător. Împreună, putem fi noi cei care oferă acestor copii şi tineri cadrul educativ şi condiţiile necesare pentru a-şi construi un viitor mai bun.

982 vizite
Distribuie pe