Locale Altele
Marti, 26 Ianuarie 2021
Marti, 26 Ian 2021
LocaleSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook

InterneExterneAlteleDivertismentLocaleInternInternaţionalCelebrităţiPink BlogŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Mihaela Rădulescu, îmbrăcată în blugii lui Dani Oţil
Gândul  - Marti, 23 Decembrie 2008

Cea mai comentată vedetă a momentului este protagonista numărului de ianuarie al revistei The ONE. Nu doar coperta senzuală şi pictorialul extrem de incitant sunt ceea ce le oferă Mihaela Rădulescu cititorilor, ci şi o mulţime de declaraţii în stilul său direct şi deschis.

Energică, imprevizibilă şi amuzantă, Mihaela le-a rezervat surprize chiar şi celor din echipa publicaţiei: în amplul interviu acordat The ONE, vedeta mărturiseşte că a venit la şedinţa foto îmbrăcată cu blugii iubitului ei, Dani Oţil. „Eu sunt un om foarte concret, fac toate activităţile unei femei normale, sunt capabilă să fac orice din zona asta, dar în acelaşi timp am o meserie care presupune ca, peste o oră, să nu mă mai recunoşti: coafată, machiată, urcată pe tocuri, după ce am venit în tenişi şi cu blugii lui Dani la şedinţa foto”, se destăinuie, firesc, diva.

În ceea ce priveşte relaţia ei cu Dani, realizatoarea recunoaşte că nu o deranjează să joace rolul gospodinei, atunci când situaţia o cere. Chiar dacă unora li se poate părea un scenariu SF, face curăţenie în garsoniera iubitului, dă cu mopul şi execută şi alte munci deloc „glamuroase”: „... am plecat de acasă după ce am spălat nişte vase, am spălat pe jos, am dus gunoiul şi am închis uşa unei garsoniere”.

Referitor la relaţia dintre fiul ei, Ayan, şi Dani Oţil, vedeta spune că nu există o asemenea relaţie şi, cel mai probabil, nici nu va exista. Este exclus ca Dani să-l înlocuiască pe Elan în postura de tată.

Întrebată de The ONE dacă Ayan ştie ceva de Dani, Mihaela lămureşte lucrurile: „Nu, la 4 ani nu are cum să ştie. Câtă vreme eu şi tatăl lui nu-i povestim aşa ceva, nu are de unde să ştie. Asta nu înseamnă că vreau să-i ascund ceva copilului meu, dar când voi considera eu necesar să-i spun, o să-i spun varianta care să-l rănească cel mai puţin”.

În numărul care va apărea pe piaţă astăzi, Mihaela spune că, deocamdată, nu se gândeşte la un nou mariaj: „Prefer să fiu femeia bărbatului pe care îl iubesc. Nu vreau să port alt titlu”.

Reporterul a întrebat-o pe Mihaela dacă se vede îmbătrânind alături de Dani, iar răspunsul a venit prompt: „Refuz să mă gândesc la asta. A trecut atât de puţin timp de când suntem împreună, a trecut atât de puţin timp de când am încheiat o relaţie de zece ani... Nu pot să mă gândesc la niciun soi de veşnicie. Nu vreau. Azi. Azi sunt foarte în regulă. Azi mi-e foarte bine. La mâine mă gândesc doar când este vorba despre copilul meu. E singura fiinţă care conţine o privire spre viitor, din punctul meu de vedere”. Pictorialul a fost realizat în apartamentul prezidenţial al Hotelului Marriott şi dezvăluie o Mihaela Rădulescu seducătoare, atât prin posturile din fotografii, cât şi prin sinceritatea cu care povesteşte despre legăturile ei paşnice sau periculoase.

Tags: mihaela  radulescu  one  
6645 vizite
Distribuie pe