Locale Altele
Duminica, 3 Martie 2024
Dum, 3 Mar 2024
LocaleSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook

InterneExterneAlteleDivertismentLocaleInternInternaţionalCelebrităţiPink BlogŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Elena Udrea, vedetă şi la unguri
Florin Răchitan  - Sambata, 27 Decembrie 2008
Cea mai cunoscută publicaţie online de divertisment din Ungaria, Velvet.hu, dedică o rubrică specială în ediţia de Crăciun noului ministru al Turismului din România, Elena Udrea, cu ocazia zilei de naştere a „doamnei” care îşi bazează cariera politică fulminantă pe meritele ei deosebite, bineînţeles.
 
Cu un stil vădit ironic şi cu uşoară invidie pentru faptul că ei nu au asemenea bunăciune în guvern, publicaţia ungară prezintă povestea ascensiunii blondei preferate a preşedintelui Băsescu în viaţa politică românească, amintind şi de momentul în care a dezertat din PNL în PDL, susţinând că „nu intenţionează să ocupe vreo funcţie importantă”, după care l-a dat în gât pe fostul ei şef de partid, Călin Popescu-Tăriceanu, în celebrul scandal al „bileţelului roz”, fiind recompensată apoi cu postul de secretar executiv al PDL, iar mai nou cu cel de ministru.

Cu o nedisimulată curgere de bale, redactorii maghiari descriu cu lux de amănunte sfârcurile întărite ce împungeau stofa fină a rochiei pe care a purtat-o doamna Udrea în timpul şedinţei foto pentru revista The One şi nu ratează ocazia să publice câteva din celebrele fotografii.

Ca să fie fairplay, jurnaliştii de la Velvet.hu citează şi o declaraţie a blondinei, care se plângea că pentru a ajunge acolo unde a ajuns a fost nevoită să lupte cu prejudecăţile ce caracterizează societatea noastră şi să demonstreze că, în ciuda culorii părului, nu merită toate răutăţile ce s-au spus pe seama domniei sale.
 

În finalul articolului, însă, colegii din Ungaria nu s-au răbdat să nu amintească şi de gafa din timpul unei emisiuni de televiziune, când ditamai consilierul prezidenţial Elena Udrea era foarte convinsă că Norvegia este republică (dacă ar fi auzit-o, regele Harald al V-lea ar fi cerut extrădarea ei) şi face parte din Uniunea Europeană (pescarii norvegieni i-ar fi făcut o baie rece într-unul din fiordurile Mării Nordului).

Deja le-am semnalat colegilor unguri să se intereseze şi de minunata lecţie de Geografie de clasa a V-a pe care noul ministru al Turismului a prezentat-o în faţa comisiei de specialitate a Parlamentului pentru a-şi susţine candidatura la postul guvernamental. Noi ne angajăm să le asigurăm traducerea.
Tags: elena  udrea  velvet.hu  
3270 vizite
Distribuie pe