Locale Altele
Miercuri, 22 Mai 2024
Mie, 22 Mai 2024
LocaleSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook

InterneExterneAlteleDivertismentLocaleInternInternaţionalCelebrităţiPink BlogŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Dinu Maxer s-a însurat cu clona Nicoletei Luciu
vdtonline  - Joi, 4 Septembrie 2008
Din dragoste, dar cu Dinu Maxer. Aşa s-ar putea caracteriza evenimentul care a avut loc sâmbătă, pe malul mării, transformându-l pe fostul iubit al Nicoletei Luciu în om însurat.

Iar cum trecutul nu moare niciodată, interpretul se poate lăuda că are ca parteneră de viaţă clona celei mai dorite femei de pe tărâmurile mioritice. Cine ştie, poate că asta şi-a dorit: corpul Nicoletei dar împănat cu „altceva”. Altfel nu se explică de ce a părăsit un iepuraş cu repetiţie şi s-a cuplat cu sosia.

În fine, subiectul Luciu este înschis de multă vreme pe acest plan. Frumoasa transformată în star de telenovele se pregăteşte să devină mamă fără verighetă pe deget, în timp ce Deea, femeia care îi va fi alături lui Maxer toată viaţa, sau măcar până la divorţ, a recuperat „handicapul” şi a îmbrăcat mai repede rochia de mireasă pe bune, nu la o prezentare de modă.

Cât despre momentul solemn al căsătoriei lui Dinu, el s-a desfăşurat pe malul mării. Dar să nu visaţi prea mult. Dacă în poveştile siropoase se spune că mirilor le-au fost martori valurile înspumate, aici plaja a fost destul de animată iar natura le-a jucat destule feste însurăţeilor. Deh, o dată în viaţă se transformă fostul membru al trupei Axxa în Făt Frumos şi descinde în mijlocul castelului de nisip direct de pe un cal alb…

Acesta a fost scenariul. Şi, până la urmă, intenţia contează. Este drept că Dinu nu este cel mai bun călăreţ din lume, că, spre deosebire de bidiviul personajului de basm, calul său a trebuit dus de căpăstru… Cât despre bărcuţa care trebuia să o aducă pe mireasă la mal, cursa a fost anulată din cauza furtunii.

Dar povestea rămâne poveste şi actele – acte. După ce s-a sfârşit imitaţia de basm, Dinu Maxer s-a trezit bărbat căsătorit. Ceea ce nu pare a fi cel mai rău lucru din lume, de vreme ce el a compus şi o melodie special pentru eveniment, „Un vis împlinit”. După trei ani, Deea şi Dinu au spus „Da” în faţa soborului de preoţi care a oficiat cununia religioasă la altarul improvizat pe un piedestal de marmură. Cât despre Nicoleta Luciu, ea se pregăteşte să nască. Fără să fie încă doamnă cu acte în regulă.
59312 vizite
Distribuie pe