Locale Altele
Miercuri, 22 Mai 2024
Mie, 22 Mai 2024
LocaleSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook

InterneExterneAlteleDivertismentLocaleInternInternaţionalCelebrităţiPink BlogŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Andreea Bălan îşi lipeşte sutienul de sâni
vdtonline  - Joi, 4 Septembrie 2008
Jale mare pentru partea masculină a poporului român! Abia ce le-a dat speranţe masculilor mioritici că le va dezvălui totul şi iată că le taie avântul cu un anunţ bombă: vedeta a decis să poarte sutiene cu adeziv inclusiv la show-urile renumite pentru costumaţia sexy, ca nu cumva să i se mai zărească sânii.

Deh, se vede treaba că e foarte la modă zicala veche: „Tot păţitu-i priceput”. Asta dacă nu o fi vorba despre o nouă strategie de PR. Doar nu degeaba se spune că aşteptarea este sarea şi piperul într-o relaţie. Iar legătura dintre divă şi public seamănă cu o idilă, nu?

Până când lucrurile se vor lămuri, ştirea rămâne demoralizantă pentru fanii Andreei. Iar ea vine după episodul „revoltei de la Arad”, când unul dintre sânii interpretei a încercat să evadeze şi s-a arătat spectatorilor în deplina lui nuditate. Accidentul ameninţă să rămână singular – dar, din fericire, a fost imortalizat atunci de aparatul de fotografiat. „Sânii nu îmi ies la concerte pentru că îi aşez într-un anume fel şi nu am probleme. Prind foarte bine sutienul cu adezivul cu faţă dublă. Pot să stau şi în cap şi nu îmi ies sânii afară sub nicio formă”, a declarat Andreea Bălan pentru Ring.

Păcat, ar spune multă lume. Dar speranţa moare ultima. Poate embargoul este impus doar ca să pregătească terenul pentru un pictorial incendiar. Că tot a primit Andreea oferte de la Playboy. Dacă nu le acceptă acum, când este tânără, pe urmă ar putea să descopere că este prea târziu. Cert este un lucru: dezvăluirea faptului că poartă sutiene cu adeziv ar putea dăuna grav vânzărilor de la noul album. Iar la primele semne, nu ne îndoim că sânii vor scoate iarăşi capul în lume...
9198 vizite
Distribuie pe