Locale Altele
Joi, 30 Mai 2024
Joi, 30 Mai 2024
LocaleSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook


InterneExterneAlteleDivertismentLocaleInternInternaţionalCelebrităţiPink BlogŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Andreea Bălan, rochie cu vederela funduleţ!
Click  - Sambata, 6 Septembrie 2008

În ultima vreme, Andreea Bălan este văzută adesea cu posteriorul la vedere, indiferent că se află pe scenă sau pe stradă. Dacă în show-uri are o scuză, căci vedetele ar face orice pentru succes, mai greu e de înţeles de ce se apleacă Andreea atât pe mult pe stradă, conştientă fiind că fusta îi dezvăluie obraznic de mult părţile intime.

De când a devenit vedeta emisiunii-concurs “Dansez pentru tine” (PRO TV), Andreea Bălan nu mai este atât de pudică. Încă de la debut, iubita lui Keo făcuse o obsesie pentru o imagine decentă, convinsă fiind că vocea îi este suficientă pentru a-şi păstra fanii.

Numai că, de un an încoace, ea a făcut o schimbare bruscă de macaz, mizând pe posteriorul ei obraznic, pe care deja şi-l afişează în exces şi cu orice prilej. Fotoreporterii Click! au suprins-o ieri, pe Andreea, în faţa unui studio de înregistrări, situat pe Ştirbei Vodă, exact când solista s-ar fi aşteptat mai puţin, adică în momentul în care se aplecase peste portbagaj şi scotea, din maşină, trusa de farduri. De “priveliştea” oferită gratis s-a putut bucura o stradă întreagă.

Şi-a arătat chiloţii la Oradea!

Andreea a schimbat radical coregrafia show-urilor sale, aşa că primul experiment l-a făcut în luna iunie, în cadrul unui spectacol din Oradea. Ce-i drept, ea a anunţat că va fi mai provocatoare pe scenă, dar a uitat să precizeze şi în ce procentaj. Nu de alta, dar cardiacii riscă un infarct, căci Andreea şi-a transformat coregrafia decentă într-una demnă de cabaret.

13289 vizite
Distribuie pe