Locale Altele
Miercuri, 22 Mai 2024
Mie, 22 Mai 2024
LocaleSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook

InterneExterneAlteleDivertismentLocaleInternInternaţionalCelebrităţiPink BlogŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Daniela Crudu şi-a tatuat un fluturaş pe păsărică
Libertatea  - Marti, 3 Martie 2009
Cu ocazia unui pictorial supersexy in cel mai recent număr al revistei Playboy, Daniela Crudu şi-a scos, in sfarşit, la lumină tatuajul pe care îl are într-o zonă intimă. Vedeta matinalului de la Antena 1 şi-a desenat fluturaşul pe piele cu un an în urmă, pentru a-i face o surpriză iubitului.

Tânărul manechin Daniela Crudu a apărut luna aceasta pe coperta revistei Playboy şi a realizat unul dintre pictorialele cele mai aşteptate ale publicaţiei. Daniela a şocat încă de la prima ei apariţie pe micul ecran prin dezinvoltura şi sex-appeal-ul de care a dat dovadă.

Frumoasa a pozat în revista Playboy

“Vecina” lui Răzvan şi a lui Dani de la Antena 1 s-a dezbrăcat acum într-un pictorial incendiar şi a lăsat la vedere un mic tatuaj, realizat anul trecut, în dorinţa de a-şi surprinde iubitul.

Tatuajul despre care e vorba, un fluturaş, trebuia iniţial să fie desenat ceva mai sus de zona inghinală, însă cel care i l-a realizat a sfătuit- o se pare să-l “ascundă în bikini” şi aşa a ajuns el să fie plasat într- un loc atât de indecent. Bogdan, iubitul ei, a fost însă plăcut impresionat de cadou.

Deşi relaţia lor merge foarte bine, surse din apropierea cuplului ne-au mărturisit că, deocamdată, nu se aud clopotele de nuntă. Se pare că Bogdan i-a cumpărat vedetei Antenei 1 un frumos inel cu diamant, dar aşteaptă momentul să i-l ofere. El i-a dat doar o superbă pereche de cercei cu diamant, cu ocazia Zilei Îndrăgostiţilor.


Tags: daniela  crudu  fluturas  pasarica  
20523 vizite
Distribuie pe