Locale Altele
Sambata, 11 Iulie 2020
Sam, 11 Iul 2020
LocaleSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook


InterneExterneAlteleDivertismentLocaleInternInternaţionalCelebrităţiPink BlogŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Garcea «şi-a tras» cafenea în centrul Bucureştiului
Libertatea  - Vineri, 27 Martie 2009
Mugur Mihăescu, alias Garcea de la Vacanţa Mare, a devenit patron de cafenea. Recent, el a inaugurat “The Coffee Store”, un local cochet, situat la Universitate, în locul numit de bucureşteni “coada calului” - în spatele statuii lui Mihai Viteazul.

Investiţia lui Mugur s-a dovedit una foarte bună.

Încă din prima zi, localul a fost plin de clienţi dornici să testeze cele câ- teva zeci de tipuri de cafea, băuturi derivate şi prăjituri de casă aflate în meniu.

Aşa că vedeta grupului Vacanţa Mare se gândeşte acum să-şi extindă afacerea şi să mai deschidă o cafenea, de această dată în centrul vechi al Bucureştiului.

Merge cu metroul la «muncă»

Mugur e cunoscut drept un tip practic şi, în ciuda statutului său, merge la “muncă”, adică la nou-deschisa lui cafenea, fie cu motocicleta, un arătos Harley Davidson, fie cu... metroul! “Metroul este un mijloc de transport practic. Când traficul e aglomerat, îmi las maşina la staţia din Pipera şi mă urc în metrou. În 15 minute sunt la Universitate. Nu există o cale mai rapidă!”, recunoaşte el.
Tags: garcea  cafenea  bucuresti  
1579 vizite
Distribuie pe