Locale Altele
Sambata, 11 Iulie 2020
Sam, 11 Iul 2020
LocaleSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook


InterneExterneAlteleDivertismentLocaleInternInternaţionalCelebrităţiPink BlogŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Mihaela Rădulescu a câştigat custodia copilului
Evenimentul Zilei  - Marti, 31 Martie 2009
Fiul Mihaelei Rădulescu şi al lui Elan Schwartzenberg rămâne în încredinţarea mamei. Asta a decis, în această seară, judecătoria sectorului 1 Bucureşti, instanţa respingând acţiunea tatălui.

Elan Schwartzenberg poate face recrus la Tribunalul Capitalei.

Proces dificil

La termenul de astăzi al procesului, instanţa a audiat patru martori, iar avocaţii au pus concluzii privind persoana la care trebuie să rămână copilul pe perioada în care se va judeca pe fond acţiunea intentată de Elan Schwartzenberg Mihaelei Rădulescu, în care cere încredinţarea minorului, scrie Mediafax.

La ieşirea din sala de judecată, avocatul Mihaelei Rădulescu, Iancu Toader, a spus că, în opinia sa, a fost un proces dificil din cauza duratei mari petrecută la audieri.

Astfel, a arătat avocatul, au fost audiaţi patru martori - doi ai Mihaelei Rădulescu, doi ai omului de afaceri Elan Schwartzenberg. Numele martorilor nu au fost făcute publice de avocat, care a adăugat că procesul a decurs greoi din cauza "numeroaselor probe" prezentate instanţei, dar şi din cauza pledoariilor.

Tags: ayan  mihaela  radulescu  custodie  
1117 vizite
Distribuie pe