Locale Altele
Duminica, 14 Aprilie 2024
Dum, 14 Apr 2024
LocaleSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook

InterneExterneAlteleDivertismentLocaleInternInternaţionalCelebrităţiPink BlogŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Nicoleta Luciu: "Sunt o mamă teroristă"
Libertatea  - Luni, 4 Mai 2009
Nicoleta Luciu recunoaşte că micuţul Zsolt junior are viaţă "grea " cu ea, deoarece este atât de grijulie şi îşi doreşte ca totul să fie perfect în ceea ce priveşte alimentaţia şi buna creştere a copilului ei, încât face totul ca la carte în ceea ce-l priveşte pe acesta.

Nicoleta mărturiseşte că nu încalcă nicio recomandare a medicului şi nicio regulă din cele scrie chiar dacă acest lucru o transformă într-o mamă „teroristă".

 „Trebuie să mănânce fix din patru în patru ore! Are un program stabilit ca la armată! Sunt disperată dacă trebuie să adoarmă la ora patru şi el nu doarme sau atunci când trebuie să mănânce la ora cinci şi a trecut o jumătate de oră şi nu a mâncat!

Dacă la carte scrie că trebuie să stea în funduleţ la şase luni, pai până atunci nu îl pun să stea, deşi el la trei luni vroia să se ridice. Nu! Trebuie să se întâmple aşa cum vreau eu! Sunt o mamă teroristă!", recunoaste actriţa conform Gardianul.

Până una alta Nicoleta Luciu se bucură se statutul de cea mai sexy mămică fiind mândră că a reuşit în câteva luni să revină la formele care au consacrat-o şi aşteaptă cu nerăbdare anul 2010 când ar vrea să devină din nou mamă.

Tags: nicoleta luciu  mama  terorista  
1721 vizite
Distribuie pe