Locale Altele
Marti, 14 Iulie 2020
Marti, 14 Iul 2020
LocaleSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook


InterneExterneAlteleDivertismentLocaleInternInternaţionalCelebrităţiPink BlogŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Mihaela Rădulescu se retrage din televiziune
Evenimentul Zilei  - Duminica, 17 Mai 2009
Vedeta a anunţat, în timpul emisiunii "Duminica în familie
", la Antena 1, că aceasta este "ultima lună" din cariera sa în televiziune şi că intenţionează să se retragă definitiv din lumina reflectoarelor.

Ea a ţinut să îşi asigure publicul şi invitaţii că nu este vorba despre "o toană", ci este o decizie chibzuită, "rodul unei gandiri de câteva luni de zile", motivul principal fiind fiul său, Ayan.

"Nu ştiu dacă aţi observat, au plecat din televiziune nişte oameni pe care îi respect foarte mult, de la Andreea Marin , la Teo Trandafir", a continuat, surprinzător, Mihaela Rădulescu, care s-a referit astfel la cea cu care a purtat, pe parcursul mai multor ani, ceea ce presa a numit "războiul divelor".

"Meseria noastră este frumoasă când ai parte de oameni frumoşi.  Nu îmi tradez publicul, ci fac un pas lateral cu convingerea că fac un lucru bun pentru copilul meu", şi-a motivat
Mihaela hotărârea, subliniind că "îmi iubesc copilul prea tare", el fiind în proporţie de 90% motivul deciziei de a renunţa la televiziune.

Aceasta a amintit şi de controversele în care a fost implicată, în ultima perioadă, ca de exemplu procesul cu "ziarele de scandal", când "m-am trezit acuzată că am furat de la paparazzi care îmi ameninţau viaţa".

Imaginea Mihaelei s-a construit, cu bune şi rele, în 15 ani de carieră.
  • Mihaela Ţiganu a devenit Mihaela Rădulescu la vârsta de 19 ani când s-a căsătorit cu Bogdan Rădulescu, al cărui nume îl poartă şi acum, deşi a divorţat după doar jumătate de an de mariaj.
  • Mai târziu, vedeta s-a căsătorit cu Ştefan Bănică Jr., pe care l-a întâlnit pe vremea când lucra la Tele 7 abc, dar şi căsnicia lor a avut un final nefericit, Mihaela mărturisind peste ani că artistul o înşela.
  • După Revoluţia din 1989, în cursul căreia a avut rolul de şefă de cabinet a omului politic Dan Iosif, Mihaela Rădulescu (39 de ani) şi-a făcut debutul în televiziune, în anul 1994, la postul Tele 7 abc.
  • Au urmat, de atunci, o serie de transferuri la mai multe televiziuni printre care Pro TV, Antena 1 sau B1 TV, timp
    în care Mihaela a acumulat experienţă şi a învăţat meserie, spune ea, ”furând” de la cei cu care a lucrat.
  • La postul de televiziune B1 TV a realizat emisiunile „Nocturna pe 16 mm” şi „Week-end abc”, după care s-a transferat la PRO TV, unde, într-o prima fază, a fost reporter, documentarist, prezentator şi producător.
  • A plecat apoi la Antena, unde a prezentat timp de doi ani emisiunea de divertisment „Duminica în familie”, după care a revenit la PRO TV pentru a prezenta alte două emisiuni „Steaua ta norocoasă” şi „Familia de cinci stele”.
  • La B1 TV a lucrat ca producător şi a realizat mai multe emisiuni precum „Secret profesional”, „Gala” sau „Punem pariu că-i vară”. De la sfârşitul anului 2004, vedeta a reluat emisiunea „Duminica în familie” la Antena 1. O dată cu ascensiunea în carieră, viaţa Mihaelei Rădulescu a devenit din ce în ce mai complexă, ea trecând treptat de la rolul de realizatoare de emisiuni TV la cel de scriitoare, actriţă sau regizor.

Tags: mihaela radulescu  retragere  televiziune  
1723 vizite
Distribuie pe