Locale Altele
Duminica, 26 Martie 2023
Dum, 26 Mar 2023
Fiica lui Ogică, pictorial sexy
Maxim  - Marti, 21 Iulie 2009

O cheamă Raluca Atias, are 18 ani şi este fiica “controversatului” câştigător la Loto, Stelian Ogică. Nu ştim dacă numele ei are legătură cu top-modelul internaţional Moran Atias, dar cu siguranţă o poate concura pe israeliancă la capitolul frumusete.

Raluca Atias cochetează cu televiziunea – a fost asistenta lui Mădălin Ionescu la emisiunea Acces direct de la Antena 1 – şi cu modellingul. Aici are potenţial, nu-i aşa?!

Este grea viața de model?
Absolut deloc. Este lucrul pe care doresc cel mai mult să îl pot realiza. Cred că mi se potriveşte cel mai bine.

Aspiri și la o carieră în televiziune. Ţi se pare un job cool?
Nu fac asta pentru că mi se pare cool dar, dacă tot am o şansă, de ce să nu profit? Bineînţeles că aş vrea să continuu acest lucru şi, eventual, să-mi fac o carieră. Dar să fac altceva, nu vreau să rămân doar cu statutul de asistentă.

Când te vedem și pe tine la OTV?
Sincer, niciodată!

Pe cine admiri mai mult: pe Mădălin Ionescu, pe Dan Capatos sau pe Dan Diaconescu?
După părerea mea, sunt trei persoane total diferite. Îmi place foarte mult emisiunea pe care o moderează Dan Capatos şi o urmăresc de fiecare dată. Despre Dan Diaconescu – chiar dacă nu sunt fan – pot spune că îl apreciez pentru că este un om puternic, care a reuşit să creeze un brand foarte controversat. Mădălin Ionescu, colegul meu, de la care am foarte multe de învăţat, mi se pare cel mai bun moderator TV. Tocmai din această cauză are şi foarte mult succes, luând în calcul audienţa emisiunii. Mi-aş dori cândva să fiu în locul lui.

Aspiri la celebritate? Cu ce preț?
Nu aş face niciun compromis. Tot ce vreau să realizez mi-aş dori să fie făcut prin munca mea. Cred că aş avea toate şansele, având în vedere faptul că am pornit de la o vârstă destul de mică.

Cum este să fii fiica unui om norocos la loterie?
Nu mi se pare ceva deosebit.

Crezi că norocul se transmite genetic?
Sigur că nu, dacă ar fi fost aşa cred că aş fi fost o persoană foarte norocoasă dar, în general, norocul nu este de partea mea.

Ai jucat vreodată la 6 din 49?
Da, am jucat chiar de mai multe ori, dar nu în mod regulat. Însă fără succes.

Tabloidele scriu ca deja ai lipici la bărbați bogați. Este adevărat?
Sigur că ziarele de scandal scriu multe dar, de foarte multe ori, lucrurile pe care le scriu nu sunt adevărate. Exact asta se întâmplă şi în cazul de faţă.

Pe cuvântul tău ca nu te-a dus nimeni cu limuzina la liceu?
Nu, nu m-a dus nimeni, niciodată.

Altfel, cum mai este viața unei liceene la Jean Monnet?
Este o viaţă absolut obişnuită, de elev care se bucură de ultima vacanţă din liceu şi care se pregăteşte să întâmpine un an şcolar greu.

Tags: raluca ogica  pictorial  sexy  
4227 vizite
Distribuie pe