Locale Altele
Duminica, 3 Iulie 2022
Dum, 3 Iul 2022
Băsescu şi-a dus Loganul la „Pro Motor”
Evenimentul Zilei  - Vineri, 7 August 2009
Şeful statului a acceptat invitaţia Roxanei Ciuhulescu, care l-a „ademenit” la o discuţie despre maşini şi la o şedinţă foto, alături de remarcabilul său exemplar de Dacia Logan. Emisiunea va fi difuzată sâmbătă, 15 august, de la ora 12.00, pe Pro TV.

Preşedintele a arătat că preferă maşinile autohtone bolizilor de import, continuând, astfel, promovarea produselor româneşti, în plină criză economică. Băsescu s-a arătat pasionat de fostul campion mondial de Formula 1, Michael Schumacher, declarând că nu rata
nicio cursă de F1 atunci când concura celebrul campion neamţ.

În ce priveşte maşinile, după ce la sfârşitul anului trecut i-a îndemnat pe români să cumpere şi să folosească în primul rând produse
autohtone şi a renunţat la Volkswagen, Loganul i-a fost oferit preşedintelui de SPP, în noiembrie 2008, moment în care Băsescu a anunţat patriotic:

„Voi merge cu Dacia şi voi cumpăra roşii româneşti!”. Istoria mărcilor de automobile pe care le-a avut şe ful statului e una foarte lungă: mai întâi o Lada, apoi un Oltcit, s-a întors la „prima iubire”, Lada, iar după o scurtă experienţă cu un Audi, a făcut opţiunea finală: Loganul. Preşedintele spune despre Maria Băsescu că se simte bine în orice maşină atunci când el se află la volan.

Tags: basescu  logan  pro motor  
1567 vizite
Distribuie pe