Locale Altele
Sambata, 9 Decembrie 2023
Sam, 9 Dec 2023
LocaleSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook

InterneExterneAlteleDivertismentLocaleInternInternaţionalCelebrităţiPink BlogŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
The Pussycat Dolls s-au despărţit!
Libertatea  - Luni, 31 August 2009
Fetele din grupul Pussycat Dolls s-au despărţit după ce s-au certat sâmbătă, aparent din gelozie, cu solista Nicole Scherzinger.

Chiar dacă nu vor să ascundă publicului motivele adevărate, zvonul este că restul fetelor din grup nu mai vor să cânte alături de Nicole, pentru că ea este tot timpul în lumina reflectoarelor, iar ele sunt adesea lăsate în umbră.

"Tocmai ne-am întors dintr-un turneu mondial şi suntem obosite. Am hotărât să ne despărţim pentru o vreme, să-şi poată vedea fiecare de treburile ei. Vrem să ne concentrăm pe propriile proiecte şi să decidem ce vom face mai departe", a declarat Kimberly Watt pentru cotidianul The Mirror.

Un exemplu care ar putea confirma motivul adevărat de ceartă este momentul când single-ul "Jai Hoh!", compus pentru filmul "Slumdog Millionaire", a fost semnat The Pussycat Dolls featuring Nicole Scherzinger.

În plus, TheMirror precizează faptul că solista îşi doreşte de ceva timp s-o ia pe urmele cântăreţei Beyonce, adică să părăsească o trupă de succes şi să cânte singură, pentru a deveni o super vedetă prin propriile forţe.

Tags: pussycat dolls  break up  
1480 vizite
Distribuie pe