Locale Altele
Miercuri, 27 Septembrie 2023
Mie, 27 Sept 2023
LocaleSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook

InterneExterneAlteleDivertismentLocaleInternInternaţionalCelebrităţiPink BlogŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Monica Columbeanu a rămas fără permis
Gândul  - Joi, 3 Septembrie 2009

Monica Columbeanu a rămas fără permis de conducere după ce a gonit cu peste 100 de kilometri la oră pe un bulevard din Centrul Capitalei.

Agenţii Poliţiei Rutiere, care se aflau în misiune pe Bulevardul Lascăr Catargiu, din Sectorul 1, au filmat-o pe soţia lui Irinel Columbeanu la volanul unei limuzine Bentley, în timp ce maşina se deplasa cu 117 kilometri la oră.

Având în vedere că performanţa a fost omologată în jurul orei 1 noaptea, este de presupus că tânăra se grăbea spre casă. Cert este că poliţiştii i-au aplicat o amendă de 540 de RON, la care se adaugă şi 9 puncte de penalizare.

Agenţii urmează să verifice dacă în palmaresul de şofer al Monicăi Columbeanu figurează şi alte abateri sancţionate cu puncte de penalizare. Oricum, viteza excesivă cu care gonea în centrul Capitalei a fost suficientă pentru ca vedeta să rămână fără permis.

Poliţiştii spun că nu au existat obiecţiuni privind constatarea abaterii. Având în vedere cazuri recente, precum cel în care a fost implicat fiul fostului premier Adrian Năstase, nu ar fi de mirare ca şi procesul-verbal încheiat în cazul Monicăi Columbeanu să fie atacat în instanţă. Legea prevede un termen de 15 zile pentru această cale de atac.

Tags: monica columbeanu  permis  auto  viteza  
2262 vizite
Distribuie pe