Locale Altele
Luni, 20 Mai 2024
Luni, 20 Mai 2024
LocaleSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook

InterneExterneAlteleDivertismentLocaleInternInternaţionalCelebrităţiPink BlogŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Capatos s-a pozat cu Daniela Crudu în Playboy
Libertatea  - Joi, 3 Decembrie 2009
După câţiva ani buni petrecuţi în redacţia Playboy, în calitate de jurnalist, Dan Capatos a revenit în paginile publicaţiei pentru bărbaţi, de data aceasta din postura de vedetă de televiziune.

În afară de câteva fotografii incendiare, realizate împreună cu colega lui, Daniela Crudu, prezentatorul “Show-ului păcătos” vorbeşte, în premieră, printre altele, despre cum şi-a început viaţa sexuală… fără finalizare.

“Eram în practică industrială, într-o uzină cu linii de incintă, pe care treceau vagonete ce cărau materia primă dintr-o parte într-alta”, îşi începe Capatos povestirea. “Am intrat cu o colegă într-un vagonet dintr-ăla, lăsat la voia întâmplării. Problema a fost că vagonul respectiv urma să fie prins într-o garnitură. Şi-a venit o locomotivă şi ne-a luat de-acolo. Până ne-am îmbrăcat noi, până am sărit din el... A fost foarte rău. Ne-am retras acolo să ne pupăm, să ne giugiulim, na, eram în clasa a IX-a, şi, de la hârjoneală dintr-asta, am ajuns să ne-o tragem. Fără finalizare, c-a venit locomotiva. Aşadar, debutul meu a fost unul ratat. Reeditarea a decurs normal, într-o casă de om”, îşi aminteşte, amuzat, Capatos.

Nu crede că Bianca e cu Botezatu

Vedeta Antenei 1 nu s-a putut abţine şi a făcut câteva referiri şi la colega lui de platou, Bianca Drăguşanu, despre care spune că nu crede că e cu adevărat iubita lui Cătălin Botezatu. “Din informaţiile mele, din felul cum se comportă Bianca, din ce-am mai vorbit şi eu cu ea presupun că este doar o legătură în care Cătălin o ajută din punct de vedere profesional. Nu cred că au avut ceva vreodată. Pentru cine are ochi să vadă poate observa că ceva nu e fair în relaţia lor”, este de părere Capatos. Bianca Drăguşanu apare şi pe coperta revistei Playboy, care poate fi găsită pe piaţă, începând de azi.

Tags: capatos  crudu  playboy  
13633 vizite
Distribuie pe