Locale Altele
Miercuri, 22 Mai 2024
Mie, 22 Mai 2024
LocaleSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook

InterneExterneAlteleDivertismentLocaleInternInternaţionalCelebrităţiPink BlogŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Nicoleta Luciu şi-a mărit buzele
Libertatea  - Joi, 10 Decembrie 2009

Nicoleta Luciu şi-a făcut un cadou “estetic” de Sărbători. Dacă în general vedeta nu are nevoie de îmbunătăţiri, ea s-a gândit, totuşi, să-şi ajusteze forma şi mărimea buzelor, urmând exemplul altor vedete autohtone de pe la noi, precum Gina Pistol sau Daniela Crudu.

Frumoasa mămică şi-a făcut un contur semipermanent al buzelor, cu efect de mărire, procedeu ce poate costa între 200-500 de euro şi şi-a injecat şi acid hialuronic, care costă aproximativ 200 de euro fiola.

Şi, cu toate că procedura e considerată una destul de dureroasă, Nicoleta şi-a dorit atât de mult această schimbare, încât a îndurat cu stoicism suferinţa câteva ore.

Timp de câteva zile, buzele frumoasei brunete au avut o uşoară culoare vineţie, fapt care a determinat-o pe Luciu să folosească un ruj de o culoare ceva mai închisă.

Mai mult, vedeta a fost nevoită să umble mai tot timpul cu o cremă pe care să o aplice pe tatuajul de pe buze, pentru ca rezultatul final să fie cel scontat.

Tags: nicoleta luciu  buze  
8535 vizite
Distribuie pe