Locale Altele
Marti, 25 Februarie 2020
Marti, 25 Feb 2020
LocaleSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook


InterneExterneAlteleDivertismentLocaleInternInternaţionalCelebrităţiPink BlogŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Zsolt, tătic fericit: «Am chefuit în club toată noaptea!»
Click  - Miercuri, 24 Septembrie 2008

Extrem de fericit că a devenit tătic, imediat după ce şi-a ţinut în braţe fiul pentru prima oară, iubitul Nicoletei Luciu, Zsolt Csergo, şi-a lăsat soţia pe patul de spital, dormind, şi a sărbătorit într-un club de fiţe din Budapesta alături de familie şi câţiva prieteni apropiaţi.

Ieri, el şi-a recunoscut oficial copilul, care îi poartă şi prenumele. Atât părinţii Nicoletei Luciu cât şi cei ai iubitului său, Zsolt Csergo, sunt extrem de fericiţi după ce, ieri, ei şi-au împlinit visul de a deveni bunici.

Vedeta Acasă tv a adus pe lume un băieţel sănătos, care a cântărit 3,700 kilograme şi a măsurat 56 de centimetri. Imediat după ce şi-a ţinut băieţelul în braţe şi şi-a sărutat iubita, Zsolt, împreună cu rudele sale şi câţiva prieteni apropiaţi au mers într-un club luxos din Budapesta, unde au petrecut timp de câteva ore dansând şi închinând un pahar de vin în cinstea noului membru al familiei.

Ieri, în jurului prânzului, Click! l-a contactat telefonic pe Zsolt şi, deşi ne aşteptam să-l trezim din somn, el ne-a mărturisit că este treaz de la 6 şi jumătate şi că toată noaptea s-a gândit la momentul în care şi-a văzut copilul: “Sunt în picioare de la ora şase, încă nu mi-am revenit din emoţii. De dimineaţă umblu după acte, trebuie să recunosc copilul şi sunt multe hârţoage de obţinut. Aseară am sărbătorit naşterea băiatului meu”, a declarat Zsolt, pentru Click! Unul dintre motivele pentru care afaceristul a insistat ca micuţul să se nască în Ungaria este ca acesta să aibă atât cetăţenie română, cât şi maghiară. De astfel, în certificatul de naştere, la naţionalitate, e trecută cea de ungur.

Tags: nicoleta luciu  zsolt csergo  tatic fericit  
1755 vizite
Distribuie pe