Locale Altele
Luni, 6 Iulie 2020
Luni, 6 Iul 2020
LocaleSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook


InterneExterneAlteleDivertismentLocaleInternInternaţionalCelebrităţiPink BlogŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Răduleasca şi Elan au divorţat ţinându-se de mână
Evenimentul Zilei  - Joi, 9 Octombrie 2008
Vedeta şi afaceristul au încheiat, ieri, socotelile cu căsnicia în zece minute. Câteva minute mai târziu, milionarul a rămas şi fără permis.

Vedeta TV Mihaela Rădulescu şi omul de afaceri Elan Schwartzenberg şi-au încheiat, ieri, definitiv, căsnicia. Divorţul lor s-a consumat la Judecătoria Sectorului 1 din Capitală, în maximum zece minute.

Verdictul rapid al judecătorului nu a făcut decât să confirme faptul că demersul juridic al celor doi a fost doar o formalitate, vedeta şi omul de afaceri - care au avut acelaşi avocat - înţelegându-se cu mult timp înainte chiar şi asupra pensiei alimentare de 2.000 de euro pe care micuţul Ayan, rămas în custodia mamei, ar trebui să o primească lunar de la tatăl său.
 
Milionarul pare a fi însă mai ghinionist decât vedeta. La doar cinci minute după ce a ieşit din sala de judecată a rămas fără permis de conducere pentru 30 de zile, la fel ca şi şoferul vedetei. Motivul: au depăşit tramvaiul pe partea stângă, în Piaţa Corneliu Coposu, la câţiva paşi de sediul judecătoriei, în timp ce încercau să scape de maşina reporterilor cotidianului „Libertatea“, care-i urmăreau îndeaproape.
 
De altfel, fără permis de conducere a rămas şi angajatul ziarului aflat la volanul autoturismului respectiv, care le-a declarat poliţiştilor că a fost nevoit să încalce şi el regulile atâta vreme cât a primit misiunea de a-i urmări pe cei doi cu orice preţ.

„S-au ţinut de mână şi în timpul procesului“

„Instanţa admite acţiunea din culpă comună şi obligă petentul la plata unei pensii alimentare de 2.000 de euro pe lună...“. Aşa a sunat verdictul magistratului, pe care Mihaela Rădulescu şi soţul ei l-au primit - spun surse judiciare - ţinându-se de mână. De altfel, vedeta şi omul de afaceri s-au comportat ca doi prieteni foarte apropiaţi chiar şi la ieşirea din sala de judecată.

Cu toate acestea, şedinţa de judecată a fost ţinută departe de ochii indiscreţi ai publicului, singura care a acceptat să facă declaraţii ziariştilor, la finalul procesului, fiind Mihaela. De fapt, ea s-a limitat la a confirma faptul că va reveni la numele de Rădulescu şi că micuţul Ayan va rămâne în custodia ei.

Un cuplu fericit zece ani

Mihaela Rădulescu şi Elan Schwartzenberg păreau unul dintre cele mai fericite şi statornice cupluri din showbizul românesc, deşi omul de afaceri obişnuia să apară mai rar în public, la evenimente mondene. Cei doi au o relaţie care durează de 10 ani, oficializată însă abia în 2004, în Israel. Pentru Elan Schwartzenberg, om de afaceri de origine israeliană (de formaţie medic stomatolog), Mihaela Rădulescu s-a convertit la religia iudaică, sub numele de Judith. Vedeta TV era însărcinată în momentul în care s-a căsătorit, iar la scurt timp a venit pe lume (tot în Israel), Ayan, singurul copil al cuplului.

Atât Mihaela Rădulescu, cât şi Elan Schwartzenberg, a cărui avere este estimată la 60-70 de milioane de euro, şi-au dorit şi alţi copii, însă realizatoarea TV nu a reuşit să-i ofere omului de afaceri încă un moştenitor.

În urmă cu doi ani, din cauza unei sarcini extrauterine, ea a ajuns în stare critică la spital, fiind la un pas de moarte. Deşi presa a speculat ulterior că Mihaela Rădulescu ar fi însărcinată din nou, zvonurile nu s-au adeverit.

POVESTEA MIHAELEI

Până la 39 de ani, vedeta a trecut prin trei mariaje

Vedeta Antenei 1, acum în vârstă de 39 de ani, se află la al treilea mariaj. La doar 18 ani şi jumătate, ea s-a căsătorit cu Bogdan Rădulescu, un coleg de facultate. Separarea a intervenit după numai şase luni, deoarece, declara vedeta, „n-am avut mintea şi determinarea necesare“ pentru a rezista. Cei doi au rămas căsătoriţi, în acte, încă 6-7 ani, după care s-a pronunţat divorţul. Mihaela a păstrat numele primului soţ. Al doilea soţ al vedetei a fost Ştefan Bănică Jr. Cei doi s-au căsătorit în 1997, însă nici acest mariaj nu a rezistat. Deşi presa a speculat că realizatoarea TV a divorţat din cauza temperamentului vulcanic al cântăreţului, aceasta declara recent că şi-a neglijat soţul, punând cariera pe primul plan, motiv pentru care artistul ar fi înşelat-o.

Tags: mihaela radulescu  elan schwartzenberg  divort  
2117 vizite
Distribuie pe