Locale Altele
Luni, 6 Iulie 2020
Luni, 6 Iul 2020
LocaleSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook


InterneExterneAlteleDivertismentLocaleInternInternaţionalCelebrităţiPink BlogŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Mihaela Rădulescu se iubeşte cu Dani Oţil
vdtonline  - Miercuri, 15 Octombrie 2008
Nu există lucru care să nu iasă la iveală, când este vorba despre vedete. Aşa că firesc este ca ele să nu se ascundă. De aceea, nu ar trebui să mai mire pe nimeni că Mihaela Rădulescu a recunoscut că are o relaţie cu Dani Oţil.
 
Cum, nu-l cunoaşteţi pe Dani?! Este cel care prezintă împreună cu Răzvan emisiunea matinală de la Antena 1. Acel show condimentat până mai ieri de prezenţa Andreei Mantea, „reorientată” spre „Din dragoste”.

V-aţi dezumflat? Credeaţi că este vorba despre un om de afaceri din Top 300? Nu. Nimeni nu o poate suspecta de materialism pe vedeta care a stârnit un adevărat scandal pozând goală pentru campania antifumat. A lămurit chiar ea problema, pentru ziarul Ring: „Când ne întâlnim, nu ne punem buletinele pe noptieră. Deci, este o relaţie între un bărbat şi o femeie şi atât”.

Proaspăt redevenită liberă după divorţul de Elan Schwartzenberg, Mihaela se pomeneşte în mijlocul unui nou scandal. Dar nu este ea femeia care să sperie atât de uşor. A încercat să lămurească lucurile: „Noi n-am făcut nici un secret. N-am făcut nici un efort să ne ascundem, decât acela de bun simţ, de a nu deranja oamenii foarte apropiaţi. N-a fost vorba de ascuns, dar n-am vrut să rănim pentru că sunt la mijloc şi un copil, şi un soţ. Am vrut să luăm lucrurile în ordine logică, astfel încât să nu sufere oameni care nu merită”, a subliniat vedeta TV.

Şi pare logică explicaţia, mai ales că Mihaela precizează: „Am posibilitatea materială să îmi iau zece maşini, 200 de camere să mă întâlnesc cu Dani unde vreau eu, fără să am nicio problemă şi fără să mă vadă cineva”. Dar s-au întâlnit în apartamentul lui. Poate tocmai pentru ca legătura lor să devină publică. Să nu se mai facă doar insinuări, să nu se mai chicotească pe la colţuri.

Sigur, gura lumii nu o închide nimeni. Cei doi îndrăgostiţi vor mai avea parte de bârfe destule. Şi de răutăţi. De la diferenţa de vârstă, până la cea de avere şi poziţie socială. Realitatea este simplă: Mihaela + Dani = Love. Cum, care Dani?! Cel care vă spune Neaţa. Dacă fumează?! Nu ştim. Dar, dacă da, sigur îl convinge Mihaela Rădulescu să se lase de fumat.
Tags: mihaela radulescu  dani otil  iubire  
3939 vizite
Distribuie pe