Locale Altele
Duminica, 5 Februarie 2023
Dum, 5 Feb 2023
Beny Ţânţaş a pus mâna pe Natalia Mateuţ
Libertatea  - Vineri, 8 Iulie 2011

Ultima cucerire a feciorului cu Bentley Alb, Beny Ţânţaş, este nimeni alta decât noua răsfăţată a presei mondene din România, Natalia Mateuţ, fiica fostului mare internaţional Dorin Mateuţ. Paparazzi de la tabloidul Libertatea i-au surprins recent pe cei doi în ipostaze tandre într-un club de fiţe din Bucureşti. Redăm în continuare articolul din Libertatea.


 

Tânără, frumoasă şi cu o situaţia financiară înfloritoare, Natalia Mateuţ şi-a dat seama că merită să-şi trăiască viaţa. Tocmai de aceea, bruneta l-a dat uitării pe iubitul său din arest şi se pare că şi-a reluat viaţa alături de Beny Ţânţaş, un tânăr potent financiar din Satu Mare.

 

Cu toate că în urmă cu câteva luni Natalia spunea că îl iubeşte pe Valentin, iubitul ei de la vremea respectivă, bruneta i-a găsit acestuia un înlocuitor. Natalia apare la evenimentele mondene alături de Beny Ţânţaş posesorul unui Bentley de culoare albă. Beny Ţânţaş este fiul unui cunoscut întreprinzător din Satu Mare care are afaceri cu energia electrică.


Natalia şi Benny au fost surprinşi aseară, în clubul Boa din Capitală, intrand in club ţinându-se de mână. Întrebată fiind dacă Benny este noul său iubit, fiica marelui internaţional Dorin Mateuţ a declarat: "Nu comentez".

7817 vizite
Distribuie pe