Locale Altele
Miercuri, 22 Mai 2024
Mie, 22 Mai 2024
LocaleSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook

InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieEvenimentITAstronomieBiologieClimaGadgetEnergiaAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Apple lansează MacBook nou şi ieftin
Cotidianul  - Duminica, 12 Octombrie 2008
Cea de-a doua generaţie iPhone a survenit în urma unei combinaţii de preţuri reduse, iar Apple plănuieşte să aplice aceeaşi strategie şi în cazul notebook-urilor pe care le produce.

Se estimează că cel mai ieftin notebook din noua generaţie se va vinde pentru 800 de dolari, în comparaţie cu cei 1.099 de dolari pe care cei interesaţi trebuie să-i plătească în prezent pentru cel mai puţin performant model, informează Times Online.

Compania americană a invitat o serie de jurnalişti şi experţi IT la o conferinţă care urmează să aibă loc marţi, 14 octombrie, iar mesajul trimis a fost următorul: “Reflectoarele se mută pe notebook-uri”.

Indiciul a determinat multe voci să afirme că marţi va fi anunţată lansarea unei noi generaţii de MacBook-uri, la preţuri mai mici decât predecesoarele lor. Evenimentul se va desfăşura la sediul central al companiei Apple, în Silicon Valley.

“Ne aşteptăm ca noile MacBook-uri să reprezinte un upgrade semnificativ, la un preţ cu 9 până la 18 procente mai scăzut”, a declarat analistul Gene Munster, de la banca de investiţii Piper Jaffray. Acesta a mai adăugat că este puţin probabil ca Apple să lanseze un notebook bazat pe tehnologia multi-touch, în ciuda succesului pe care aceasta i l-a adus iPhone-ului. De asemenea, în rândul pasionaţilor de tehnologie umblă zvonul că Apple a dezvoltat un nou proces de fabricaţie, botezat “cărămidă”. Se crede că acesta are legătură cu o nouă carcasă de aluminiu de care se vor bucura noile dispozitive.
Tags: apple  macbook  steve jobs  
4695 vizite
Distribuie pe