Locale Altele
Duminica, 29 Ianuarie 2023
Dum, 29 Ian 2023
Hai cu noi în Germania!
SM Online  - Marti, 16 Februarie 2010

Vă mai amintiţi anii ’90, când pentru un drum în Germania trebuia să facem întâi un drum la consulatul de la Timişoara, după viză, şi doar bişniţarii de maşini aveau privilegiul de a călători săptămânal în ţara considerată de noi Raiul pe Pământ?

 

Vedeam doar la televizor reportaje despre Oktoberfest şi ne împleticeam limba încercând să pronunţăn numele staţiunii montane Garmisch-Partenkirchen atunci când urmărean transmisiuni de la vreo competiţie internaţională de sporturi de iarnă.

 

Dacă aveam norocul, totuşi, să ajungem până acolo, drumul era, de regulă, lung, obositor şi umilitor, nu pentru că nu ar fi frumoase peisajele austriece, ci fiindcă, de obicei, eram îngrămădiţi ca sardelele în microbuze VW, cu bagaje care zburau la orice curbă şi cu vameşi care ne ţineau ore întregi pe banda separată non-UE, alături de ceilalţi „barbari” din Est.

 

Din fericire, vremurile acelea au trecut, iar acum avem ocazia să călătorim în cel mai civilizat mod cu putinţă, aşa cum fac şi nemţii. De acum, sătmărenii au la dispoziţie tot confortul necesar pentru ca un asemenea drum să nu fie altceva decât un amalgam de plăceri vizuale şi ore petrecute într-o companie plăcută.

 

Sunând la unul dintre numerele de telefon 0745-258.612, 0722-994.464 sau 0261-775.529, aveţi ocazia să daţi comanda şi, la ora stabilită, un microbus Ford Galaxy sau Mercedes Vito ori chiar un autoturism BMW, după preferinţe, va sosi la adresa de unde doriţi să plecaţi spre Germania. Orele vor trece repede pe drum şi veţi ajunge la destinaţie odihniţi şi cu impresii plăcute din timpul călătoriei.
 

 

Iar la întoarcere puteţi să apelaţi un număr de Germania, 0049-162.318.5191, pentru a beneficia de aceleaşi servicii pentru o călătorie confortabilă, rapidă, sigură şi ieftină.

4057 vizite
Distribuie pe