Locale Altele
Duminica, 3 Decembrie 2023
Dum, 3 Dec 2023
LocaleSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook

InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoEvenimentAutoMotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Opel Drag Racing – adrenalina inundă Sătmarul
SM Online  - Vineri, 18 Iunie 2010

Cu siguranţă mulţi sătmăreni aşteaptă cu nerăbdare noutăţile privind cel mai mare eveniment automobilistic al anului, Opel DragRacing, motiv pentru care am revenit cu cele mai proaspete ştiri.

 

În acest an, Opel Drag Racing îl aduce pe pista sătmăreană, în premieră în România, pe Gerd „King of Fire” Habermann şi echipa sa din Germania, conducând un „monstru” de 15.000 Cai Putere.

Multiplul campion la concursurile de accelerare nu vine însă cu mâinile în buzunar, va aduce în premieră în România Jet FunnyCar-ul.

Maşina este dotată cu un motor cu reacţie Pratt&Whitney, asemenea avioanelor F16, cu o capacitate de 15.000 de Cai Putere, care se aude pe o rază de cinci kilometri şi atinge 100km/h în doar o secundă şi jumătate.

           

Campionul şi „monstrul” său vor fi prezenţi timp de două zile, având programate patru spectacole de prezentare pe aeroportul sătmărean.

           

Iubitorilor motocicletelor, tot în premieră, li se va prezenta campionul mondial GO Fast şi multiplul campion maghiar la streetfight şi cascadorie, Trógermókus, care va aduce la Satu Mare o Honda CBR 600RR 2010, Mókus edition, pe care va face demonstraţii haioase, dar şi înfricoşătoare. Pe lângă cascadoriile lui Mókus, vor avea parte de senzaţii tari şi iubitorii motocicletelor, fiind aduse şi cele mai rapide superstreet and competition bike-uri.


           

Surprizele nu se termină însă aici. Spectatorii care vor să simtă de aproape mirosul cauciucurilor arse şi pulsul motoarelor turate, vor avea parte de şi mai multă adrenalină alături de Radák János – alias Radír şi echipa sa de drift, care vor oferi spectatorilor posibilitatea de a încerca pe propria lor piele ce înseamnă adevărata adrenalină din „drift arena” special amenajată. Toate acestea, timp de două zile.


           

Ce îi mai aşteaptă pe cei care vor vizita Opel DragRacing în zilele de 3 şi 4 iulie? Deocamdată nu vă dezvăluim alte detalii, însă dacă urmăriţi cu interes planul nostru media, cu siguranţă vă vom surprinde şi în cele ce urmează.


 

Partenerul Principal al evenimentului este reprezentanţa Opel West Satu Mare, maşina oficială a evenimentului este noul Opel Astra. Parteneri oficiali: energizantul Kalaschnikow, uleiuri şi lubrifianţi Mobil 1 prin Lubexpert; evenimentul este asigurat de Omniasig, anvelope de la Ger-Bog, iar distracţia pentru toată familia este oferită de Ştrandul Termal Carei. Partenerul logistic al evenimentului este reţeaua A-Car România.  

           

Organizatorii evenimentului: AutoSportClub Satu Mare şi DragRacing Hungary. 

           

Aeroportul Internaţional este pus la dispoziţia organizatorilor de către Consiliul Judeţean Satu Mare, din dorinţa de a  promova şi pe această cale noile curse aeriene ale Aeroportului, precum şi atracţiile turistice ale judeţului Satu Mare.

Opel DragRacing oferă posibilitatea tuturor şoferilor amatori, dar şi profesionişti, de a participa la concursurile de accelerare organizate în cadrul evenimentului din 3 - 4 iulie de pe Aeroportul Internaţional din Satu Mare.

 

Înscrierile se fac pentru mai multe categorii: concursul de accelerare al amatorilor şi profesioniştilor, indiferent de oraşul, judeţul sau ţara de provenienţă; concursul dedicat exclusiv sătmărenilor „Cupa Satu Mare” şi concursul special „Cupa Opel Astra” - destinat deţinătorilor acestei mărci. Cei interesaţi pot obţine detalii prin e-mail la satumare@dragracing.ro sau la telefon 0753-027327 – Alex Culcian.

10576 vizite
Distribuie pe