Locale Altele
Marti, 28 Noiembrie 2023
Marti, 28 Nov 2023
LocaleSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook

InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoEvenimentAutoMotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Reducere de 15% la tarifele Şcolii de şoferi First Drive
SM Online  - Marti, 2 August 2011

Şcoala de şoferi First Drive vine cu o nouă promoţie pentru cei care doresc să profite de perioada verii pentru a învăţa să conducă maşini şi pentru a-şi obţine carnetele de conducere.


Oricine se înscrie în perioada 1 august – 15 septembrie la cursurile First Drive obţine automat o reducere de 15% din tarifele percepute în mod obişnuit şi care sunt la nivelul taxelor plătite la oricare şcoală de şoferi din Satu Mare.

 

Clienţii care se înscriu acum au ocazia să înveţe în limbile română şi maghiară, într-o sală de cursuri dotată cu aparatură modernă, sub îndrumarea unui profesor de legislaţie cu o vastă  experienţă şi a celei mai tari echipe de instructori tineri din oraş.
 

 

Procentul mare al absolvenţilor cursurilor First Drive care au devenit şoferi începători este o garanţie în ceea ce priveşte seriozitatea şi profesionalismul personalului şi calitatea instruirii în această şcoală.


 

Noii cursanţi sunt aşteptaţi să se înscrie la sediul Şcolii de şoferi First Drive din Piaţa Eroii Revoluţiei nr. 5, iar informaţii suplimentare se pot obţine apelând numărul de telefon 0753-015006.

12280 vizite
Distribuie pe