Locale Altele
Joi, 30 Mai 2024
Joi, 30 Mai 2024
LocaleSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook


InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoEvenimentAutoMotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Logan MCV restilizat intră la vânzare
Cotidianul  - Sambata, 25 Octombrie 2008
Dacia a lansat joi pe piaţa autohtonă modelul Logan MCV restilizat, al cărui preţ de bază se ridică la 8.400 de euro cu TVA, cu 200 de euro peste versiunea anterioară.

Prezentat pentru prima dată la începutul lunii octombrie, la Salonul Auto de la Paris, noul MCV va putea fi comandat începând cu 29 octombrie, urmând ca din 13 noiembrie să înceapă livrările, informează compania. Loganul va beneficia şi de o campanie publicitară care va debuta pe 7 noiembrie. Tot în noiembrie, Logan MCV facelift va fi disponibil pe toate cele 40 de pieţe în care se comercializează marca Dacia.

Facelift-ul are în plus faţă de varianta anterioară ABS, EBD şi AFU în dotarea standard şi partea posterioară uşor redesenată, în timp ce partea frontală este identică cu vechiul model. De asemenea, producătorul a mai adăugat doi centimetri la lungime până la 4,47 m şi patru culori: gris basalte, bleu electrique, bleu extreme şi noir nacre. Logan MCV facelift are un volum de încărcare de 700 de litri, în configuraţia cu cinci locuri, capacitatea putând creşte la 2.350 litri, cu banchetele din spate rabatabile. În spaţiile de depozitare din habitaclu, volumul de depozitare total este de 54 litri.

Dacia a făcut modificări şi în funcţie de versiunea de echipare. Astfel, Ambiance şi Preferance au doar schimbări la exterior, interiorul fiind acelaşi cu cel al vechiului model, în vreme ce Laureate are interiorul identic cu cel al Sandero şi Logan Sedan restilizat şi modificări la exterior faţă de vechiul MCV.

În ceea ce priveşte motorizările disponibile, se poate alege între trei motoare pe benzină şi două diesel, exact ca şi în cazul vechiului model. Motoarele pe benzină disponibile sunt de 1,4 litri (75 CP), 1,6 litri (90 CP) şi 1,6 litri (105 CP). În cazul motorizărilor diesel, este vorba de un propulsor de 1,5 litri, disponibil în două variante de putere, de 70 CP, respectiv 85 CP. Dacia Logan MCV a fost comercializată în 170.000 de unităţi, la nivel mondial, de la lansarea sa în octombrie 2006 şi până în prezent, dintre care 35.000 de unităţi au fost livrate în România.
Tags: logan  mcv  vanzare  
8049 vizite
Distribuie pe