Locale Altele
Luni, 20 Mai 2024
Luni, 20 Mai 2024
LocaleSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook

InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoEvenimentAutoMotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Dacia Kanjara, un SUV cu 7 locuri - FOTO spion
Business Magazin  - Marti, 21 Iulie 2009

Nu au trecut decat cateva saptamani de la aparitia pe forumurile auto de pe piata romaneasca a mai multe serii de fotografii spion cu noul model Dacia SUV, si site-ul revistei frantuzesti L’automobile anunta deja un nume pentru acest model.

Viitorul SUV al Dacia, care urmeaza a fi lansat pe piata europeana in prima parte a anului viitor se va numi Kanjara si va fi bazata pe platforma tehnica a lui Nissan Qashqai - fiind astfel primul model Dacia din "era Renault" care nu va mai fi proiectat pe platforma "Logan", potrivit L’Automobile.

Noul model va avea pe langa versiunile deja anuntate de oficialii Dacia - tractiune pe doua si patru roti – si o varianta cu sapte locuri - Kanjara+2, dupa modelul lui Nissan Qashqai.

”Automobile Magazine” mai oferă o informaţie neoficială, dar importantă. Revista de specialitate din Hexagon estimează că varianta ”Duster+2” – aceasta este denumirea vehiculată pentru SUV-ul Dacia, a cărui a doua variantă de nume ar fi Kanjara  – va fi comercializată cu un preţ minim de 18.000 de euro.

Dacă se va confirma, preţul menţionat anterior va plasa viitorul model Dacia sub toată armata SUV cu 5+2 locuri (Nissan Qashqai+2, Chevrolet Captiva, Hyundai Santa Fe), ceea ce nu ar fi, totuşi, o surpriză, cunoscută fiind politica adoptată de constructorul român.

Tags: dacia kanjara  suv  poze spion  
10950 vizite
Distribuie pe