Locale Altele
Duminica, 5 Mai 2024
Dum, 5 Mai 2024
LocaleSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook

InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoEvenimentAutoMotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Kia prezintă primele imagini cu noul Picanto
Evenimentul Zilei  - Miercuri, 5 Ianuarie 2011

Primele imagini cu viitoarea generație a modelului asiatic de oraș Kia Picanto ne oferă o dată în plus ocazia de a constata că între schițele realizate de designeri (de multe ori promovate de producătorii auto) și modelul aferent dedicat producției există deosebiri semnificative.

Din nefericire, aproape de fiecare dată, mașina imaginată de artiști este deposedată de multe dintre tușele sale cele mai spectaculoase înainte de a deveni modelul pregătit pentru aventura comercială.

La nici o lună după ce a prezentat câteva schițe cu viitoarea generație Picanto, producătorul auto sud-coreean Kia oferă și primele imagini cu modelul său de clasă mini care va fi expus, în premieră mondială, la Salonul auto de la Geneva din primăvară.

Picanto, care, până la urmă, se înscrie corect pe noua direcție estetică adoptată de Kia – una realizată, evident. pentru a satisface gusturile clienților europeni – a fost creat de echipa de design condusă de germanul Peter Schreyer – rămas în memoria pasionaților auto după ce a creat primul Audi TT.

Urmtătoarea generatie a modelului asiatic de oraș – concurent cu Toyota Aygo, Fiat Panda, Suzuki Alto sau Hyundai i10 (cu care va împărți și platforma tehnică) – va fi mai mare decât cea pe care o va înlocui, informează producătorul, care s-a abținut, totuși, să ofere detalii concrete despre noul Picanto.

Kia promite că va dezvălui povestea tehnică și, eventual, oferta comercială aferente viitoarei generații Picanto în apropierea prezentării oficiale care va avea loc la Salonul auto de la Geneva.

4918 vizite
Distribuie pe