Locale Altele
Miercuri, 22 Mai 2024
Mie, 22 Mai 2024
LocaleSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook

InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoEvenimentAutoMotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Cele mai bune preţuri la spălătoria auto de pe Jubileului
SM Online  - Luni, 21 Martie 2011

Cu proprietari noi şi echipă nouă, spălătoria auto de pe strada Jubileului nr.20 îşi aşteaptă clienţii cu cele mai bune tarife din oraş, la ieşirea din Micro 17 spre Drumul Păuleştiului.

Clienţii fideli au ocazia acum să beneficieze şi de abonamente foarte avantajoase, fie că e vorba de autoturisme, microbuze ori camioane. Toate maşinile se spală în boxe închise.

 

La autoturisme, un spălat interior-exterior complet ceea ce include spălare cu spumă activă, aspirat, ceară, silicon şi parfumuri costă 15 lei. În cazul în care vă faceţi abonament, la fiecare cinci spălări, una e din partea casei.

 

Spălatul complet interior-exterior la microbuze costă între 30 şi 35 lei, în funcţie de numărul de locuri, iar la autocare costă 50 de lei atât interiorul, cât şi exteriorul. La fel costă şi spălarea exterioară a camioanelor.

 

În atelierul spălătoriei de pe Jubileului se asigură şi vulcanizare sau schimbarea anvelopelor de iarnă, respectiv vară. În plus, la spălătorie sunt aşteptaţi şi clienţii care doresc să-şi spele covoarele mari sau mochetele, la cele mai bune preţuri din oraş.
 

Spălătoria Mad Truck Clean de pe Jubileului nr.20 este deschisă zilnic între orele 8 – 18. Informaţii suplimentare la numărul de telefon 0754-368279.

15466 vizite
Distribuie pe