Locale Altele
Vineri, 18 Octombrie 2019
Vin, 18 Oct 2019
LocaleSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook


InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoEvenimentAutoMotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Citroën lansează C1 facelift
Cotidianul  - Miercuri, 5 Noiembrie 2008
Producătorul francez va lansa, în Italia, luna aceasta, noul C1 facelift, un autoturism de oraş în trei sau în cinci uşi, disponibil atât în varianta diesel, cât şi pe benzină, potrivit unui comunicat al companiei.

C1 facelift vine cu îmbunătăţiri atât la partea de design, cât şi la partea de motorizare. Astfel, în ciclul mixt, emisiile de CO2 sunt de 4,5 l /100 km, iar pentru versiunea echipată cu motorul pe benzină 1.0i 68 CP dotat cu o cutie de viteze manuală în 5 trepte, emisiile sunt de 106 g CO2/ km.

Pentru acest model, producătorii au modificat puţin caracterul rotunjit, în special în partea frontală, unde liniile spoilerului au devenit mai puternice, mai pronunţate.

În ceea ce priveşte interiorul, C1 facelift beneficiază de tapiţerii şi finisaje noi. La exterior, C1 facelift are în plus o bară de protecţie, grila radiatorului cromată, jante modificate, stopuri în culori cristal şi antracit şi luneta mărită. De asemenea, în funcţie de ţară, două noi culori de caroserie vin în completarea gamei coloristice: griul Mica şi albastrul Electra.

În spaţiul interior pot fi remarcate două noi tapiserii, în nuanţe de albastru închis şi roşu Bordeaux şi, în funcţie de ţară, tapiseria din piele. Volanul şi terminaţia schimbătorului de viteze sunt îmbrăcate în piele, detalii negre lucioase încadrează turometrul, fantele de aer din planşa de bord şi mânerele interioare ale portierelor fiind alte caracteristici ale autoturismului.

Aceste trăsături mai dinamice ale noului C1 sunt întărite şi de designul jantelor. În varinata diesel, C1 facelift vine echipat cu un motor HDi 55 CP, care dezvoltă o putere de 40 kW la 4.000 rot./min. şi un cuplu de 130 Nm la 1.750 rot./min, consumul mediu fiind de 4,1 l/100 km în ciclu mixt. Varianta pe benzină are un motor de 1.0i 68 CP, dezvoltă o capacitate de 50 kW la 6.000 rot./min. şi consumă 4,5 l/100 km. Ambele variante sunt asociate fie unei cutii de viteze manuale, fie manuală pilotată SensoDrive.
Tags: citroen  c1  facelift  
1216 vizite
Distribuie pe