Locale Altele
Marti, 5 Decembrie 2023
Marti, 5 Dec 2023
LocaleSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook

InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateViaţă sănătoasăSfatul mediculuiDietaLifestyleGalerie FotoParty Foto
Consumatorii de alcool sunt mai buni la pat
Libertatea  - Luni, 26 Ianuarie 2009
Potrivit unui studiu recent realizat în Australia, băuturile alcoolice îmbunătăţesc performanţele bărbaţilor în dormitor.

Studiul, efectuat pe un eşantion de 1.580 de bărbaţi, relevă că cei care frecventează des barurile au cu 30% mai puţine probleme erectile decât cei abstinenţi. Mai mult, până şi cei cu o pasiune extremă pentru alcool au mai puţine probleme decât cei "cuminţi".

La capitolul performanţe sexuale, cel mai bine se prezintă bărbaţii cu un consum moderat de alcool, adică cei care beau aproximativ patru pahare pe zi, timp de cinci zile pe săptămână.

Cel mai rău stau foştii consumatori de alcool, care au renunţat complet la acest obicei, alături de fumători şi cei care suferă de boli de inimă.

Atât bărbaţii care beau doar în week-end, cât şi cei care depăşesc limitele în materie de alcool au mai puţine probleme erectile decât cei care consumă alcool doar o dată pe săptămână sau mai puţin.

Tags: alcool  sex  performanta  
2892 vizite
Distribuie pe